Opis proizvoda

Deanolo&ialuronico je gel krema visoke titracije za intenzivan tretman nesavršenosti lica i dekoltea. Hijaluronska kiselina i deanol imaju ciljano i dubinsko djelovanje, potičući proizvodnju kolagena te povećavajući čvrstoću kože za trenutačni učinak liftinga. Koža će također biti svjetlija i zategnutija zahvaljujući djelovanju stanične stimulacije i hidratacije.

Svojstva

Hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina važan je izbor kod hidratacije kože. Budući da je hidratacija neophodna u sluznici tako je i primjena hijaluronske kiseline neophodna za njezinu obnovu. Hijaluronska kiselina također ima sposobnost vezanja elastina i kolagena te ih potiče da zajedno daju čvrstoću i elastičnost koži. 

Deanol

Deaonol je posebno učinkovit u izravnavanju frontalnih bora te poboljšanju bora u periorbitalnom području. Njime se osigurava poboljšanje tonusa kože i usana zahvaljujući dubokoj hidrataciji dermisa.

Sastojci

aqua, propylene glycol, sodium hyaluronate, dimethylaminoethanol tartrate, sodium chloride, carbomer, benzyl alcohol, sodium dehydroacetate, disodium edta, parfum, polyglyceryl-6 caprylate, polyglyceryl-4 caprate, sodium hydroxide.