Opis proizvoda

Denzitometri serije Density su planarni skeneri koji se sastoje od fiksnog stola i "U" ruke, koja se pomiče duž uzdužnog smjera, od stopala do pacijentove glave. Density serija obuhvaća 4 modela: Pencil Beam i Fan Beam jedinice u cijelom tijelu ili kompaktnoj verziji. Uređaj je lako dostupan za osobe s invaliditetom i starije osobe s poteškoćama u kretanju. Visina stola je samo 60 cm.

Uređaj koristi inovativni patentirani dizajn viseće ruke. Njegov jednodijelni čvrsti aluminijski okvir čini dizajn Densityja ugodnim i praktičnim. Ova inovativna značajka omogućuje otvoreni prostor ispod stola, što olakšava pristup bilo kojem dijelu uređaja za čišćenje i održavanje, poboljšavajući sanitarne uvjete prostorije u kojoj je jedinica instalirana! Denzitometri serije Density zahvaljujući svom prilagodljivom sustavu smanjuju dozu pacijenta na minimum, prilagođavajući dozu morfologiji pacijenta i održavajući visoku razinu kvalitete slike.

Softver je posebno dizajniran za jednostavano korištenje te osmišljen sa stajališta korisnika. Uključuje skup automatskih alata koji skeniranje čine lakim i brzim za izvođenje:

  • automatska segmentacija: za svako područje softver može identificirati regije interesa (korisnik samo mora pregledati i potvrditi),
  • automatska svakodnevna kontrola kvalitete,
  • osmišljen za Windows 10, softver se može u potpunosti isporučiti s određenim traženim jezikom,
  • sastav tjelesne mase (opcionalno): dostupno na modelima za cijelo tijelo (PB i NFB), pruža točnu analizu sastava tjelesne mase (masna masa, nemasna masa, % masti, nemasni %, BMI).
 
 
 

Povezani proizvodi