Opis proizvoda

FillerJalux je gel na bazi hijaluronske kiseline trostruke molekularne težine, ozona i vitamina C koji se koristi u kombinaciji sa uređajem Sinapsi 2.0 koji se koristi za tretmane N-FI/needle free infiltration metode (injekcija bez igle).

Uporaba

Prije nanošenja, tretiranu površinu treba očistiti i dezinficirati, a potom se nanosi primjerena količina FillerJalux gela. Zahvaljujući N-FI metodi, rezultati za klijente su vidljivi već od prvog tretmana.

FillerJalux gel ima mogućnost popuniti bore i istovremeno aktivirati biološki proces protiv starenja. Zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli, omogućuje postizanje rezultata u samo 3 ili 4 primjene, nakon 1 - 2 tjedna.

Svojstva

Hijaluronska kiselina trostruke molekularne težine

Hijaluronska kiselina je raspršena u potkožnom području naše kože u konfiguraciji zvanoj "loptica" koja je sposobna pridobiti velike količine vode. Ovaj karakterističan oblik znači da koža dobiva volumen i elastičnost te da je vezivno tkivo u kojem se nalazi uvijek hidratizirano. Osim što koži daje čvrstoću, hijaluronska kiselina može stupiti u interakciju s različitim tipovima stanica, pospješujući proliferaciju i diferencijaciju stanica, usporenu s godinama.

S trostrukom molekularnom težinom, može prodrijeti dublje od normalnih hijaluronskih kiselina na tržištu:

  • hijaluronska kiselina niske molekularne težine ulazi duboko u dermis stimulirajući proizvodnju kolagena i elastina, molekula koje koži daju čvrstoću i elastičnost
  • hijaluronska kiselina srednje i visoke molekularne težine djeluje kao hidratantna krema (prva prodire u epidermu podsjećajući na vodu, budući da je higroskopna molekula, sposobna je održati količine vode do 1000 puta veće od vlastite, a druga se taloži na vanjsku površinu stvarajući tanak film koji sprječava isparavanje vode čineći kožu mekšom i sjajnijom)

Ozon

  • u stanju je potaknuti endogeni antioksidativni učinak, također determinirajući povećanje opskrbe tkiva kisikom djelovanjem na temelju vazodilatacije i stimulacije novih krvnih žila
  • poznat i po dokazanom protuupalnom učinku

Vitamin C

  • poznat po svojim antioksidativnim svojstvima koja štite kožu od agresije sunčeve svjetlosti i zagađivača, sprječavajući starenje stanica 
  • pridonosi normalnoj tvorbi kolagena koji podupire kožu

Sastojci

aqua, glycerin, ozonized sunflower seed oil, succinic acid, sodium hyaluronate, ascorbyl tetraisopalmitate, lavandula angustifolia herb oil, tocopherol, hydroxypropyl guar, sodiumm glutamate, tetrasodium glutamate diacetate, xanthan gum, benzyl alcohol, potassium sorbate, sodium benzoate, limonene, linalool.

 
 
 

Povezani proizvodi