Opis proizvoda

Medicinski uređaj namijenjen medicinskom osoblju i / ili fizioterapeutima za primjenu laserske terapije u liječenju mišićnih i sportskih ozljeda, poslije-kirurške boli, neuropatske boli, biostimulacije, upale desni, kronične degenerativne artropatije, osteoartritisa, i disfunkcije ligamenta.

Učinkovitost u suzbijanju upale u kombinaciji s prepoznatim biostimulacijskim djelovanjem omogućava intervenciju na upalna stanja koja utječu na kožu (npr. dermatitis, akne, mrlje) ili ispravljanje estetskih nesavršenosti (npr. tretmani protiv starenja).

Uređaj sadrži 34W laser s 5 valnih duljina u jednom tekućem Jumbo Core optičkom vlaknu i veličinom jednog mjesta. Nadalje, tekuće optičko vlakno „Jumbo Core“ WinForma ima promjer od 5 mm, površinu koja se u potpunosti koristi za prijenos laserske svjetlosti s maksimalnom svjetlinom i intenzitetom, postižući koncentrirani učinak u točki bez rasipanja zbog defokusiranja leća. Isto ga razlikuje od ostalih klasičnih optičkih vlakana koja se sastoje od mnogo vlakana manjeg promjera umetnutih u veću cijev. Tako se stvaraju prazni prostori između vlakana i dolazi do značajne količine raspršenja svjetlosti. Uređaj posjeduje program s povratnim informacijama za kontrolu temperature tretiranog područja.

 
 
 

Povezani proizvodi