Video

 

Opis proizvoda

Mesojet HY-PO RF je kombinirani uređaj koji uključuje i funkciju hidroporacije i funkciju radiofrekvencije. Njegov softver opremljen je s 26 posebnih načina rada koji omogućavaju kombinaciju to dvoje tijekom istog tretmana kroz ogroman broj protokola usmjerenih na različite indikacije. Ova vrsta postupka zahtijeva manje sesija i osigurava puno bolje rezultate nego hidroporacija i radiofrekvencija koje se izvode same. 

Kombinacija RF-a i hidroporacije je znanstveno utemeljen protokol koji cilja na duboko učinkovite i dugotrajne rezultate. Barijera kože je obnovljena i popravljena, bore su smanjene, staračke i sunčane pjege mnogo su manje vidljive, a koža je ojačana, sve do bazalnog sloja, peptidima, antioksidansima i učinkovitim aktivnim sastojcima protiv starenja.

Mesojet HY-PO RF radiovalovi čine kožnu barijeru privremenom propusnom, a toplina koju proizvode tkiva pokreću proces regeneracije stimulirajući proizvodnju kolagena i elastina te, posljedično, izglađujući bore. Provedena hidroporacija, prolazeći kroz propusnu kožnu barijeru, omogućuje bezbolnu isporuku jedinstvenih aktivnih sastojaka koji dopiru do dubokih slojeva kože gdje grade svojevrstan “depo” koji omogućuje dugotrajno djelovanje. U usporedbi sa samostalnim tretmanom hidroporacije, kombinacija hidroporacije i radiofrekvencije daje 30% brži rezultat i 50% bolji dugoročno gledano od same hidroporacije ili radiofrekvencije. Kombinacija dvaju tretmana također poboljšava teksturu kože jer se zahvaljujući podražaju topline radiovalova sintetiziraju proteini toplinskog šoka, a to također omogućuje bržu i bolju regeneraciju kože.

 
 
 

Povezani proizvodi