Opis proizvoda

CarePump Move4 je profesionalni uređaj za limfnu drenažu (presoterapiju), jednostavan za korištenje i dostupan po pristupačnoj cijeni, što ga čini jednim od najpopularnijih modela među privatnim korisnicima koji cijene praktičnost obavljanja limfne drenaže kod kuće.

Zbog male veličine i težine, kao i baterijskog napajanja, ovaj je uređaj popularan i kod sportaša i ljudi koji često putuju.

Ova metoda se preporučuje kod brojnih bolesti, uključujući krvožilni i limfni sustav, sportašima radi ubrzanja regeneracije i sprječavanja ozljeda, kao i iz estetskih razloga, npr. za smanjenje celulita.

CarePump MOVE4 uređaj u setu uključuje 2 svestrane manžete za donje udove - kada se napuhne, manžeta se prilagođava tijelu. Za osobe s većim udovima moguće je kupiti produžni zip za povećanje veličine manžete

Značajke

  • Uređaj je kompatibilan s 4-komornim manžetama - što u praksi znači da su manžete podijeljene u 4 dijela, pune se zrakom tijekom tretmana. Što je više komora u manžeti, to je masaža učinkovitija, stoga nudimo i uređaje koji su kompatibilni sa 6-komornim i 8-komornim manžetama.
  • Manžete imaju sustav komora koje se preklapaju, što onemogućuje povlačenje limfe tijekom postupka.
  • Uređaj ima 5 načina liječenja, odnosno načina napuhavanja manžeta.
  • CarePump Move4 omogućuje podešavanje tlaka od 20-250 mmHg. Maksimalni pritisak je jedan od najviših, generiran od strane uređaja dostupnih na tržištu.
  • Ova je funkcija osobito korisna u slučaju određenih bolesti i ozljeda. Omogućuje vam da isključite bilo koju komoru iz tretmana (bez pumpanja).
  • Uređaj vam omogućuje postavljanje vremena tretmana od 10 do 60 minuta.
  • Zbog malih dimenzija: 26 x 13 x 9,5 cm i težine: 2 kg, uređaj je ugodan za korištenje i prenosiv. Praktična transportna torba nije samo nezamjenjiva na putovanju, već olakšava i pohranjivanje jedinice.
  • Uređaj je opremljen baterijom koja vam omogućuje izvođenje tretmana bez napajanja. Potpuno punjenje baterije omogućuje oko dva puna tretmana. Broj punjenja baterije nije manji od 500.
 
 
 

Povezani proizvodi