Video

 

Opis proizvoda

Repuls je medicinski uređaj proizveden u Austriji. Temelje za današnji Repuls uređaj postavilo je Tehničko sveučilište u Beču tijekom 9 godina istraživanja i razvoja. Svjetska istraživanja i brojni klinički nalazi pokazuju da se pulsirajuća hladna crvena svjetlost može ciljano i bez nuspojava koristiti za liječenje akutne i kronične boli. Uređaj radi s pulsirajućom, hladnom crvenom svjetlošću visokog intenziteta koja prodire duboko u tkivo bez zagrijavanja.

Repuls 4 zbog biokompatibilnosti i znatno niže potrošnje energije koju mu omogućavaju najnovija generacija LED dioda  ne treba ventilator za hlađenje, a njegov visoki intenzitet svjetlosti prodire duboko u tkivo bez zagrijavanja. Repuls 4  se uglavnom koristi za tretman simptoma kod bolova u mišićima i kostima. Uređaj ima 4 medicinske LED diode visokih performansi najnovija generacija i klasificiran je kao medicinski uređaj (IIa). S dokazanim učinkom u liječenju korištenje Repuls 4 može se kombinirati s drugim terapijskim mjerama i tako poboljšati njegov učinak.

Zbog svojih performansi: valna duljine 620–640 nm, snaga svjetla (ukupnog učinka) 2700 mW,  frekvencija pulsa 2,5 Hz, maksimalnog vremena primjene do 20 minuta i jednostavnosti primjene samog uređaja pogodan je za izvođenje tretmana u okružju doma.

 
 
 

Povezani proizvodi