Opis proizvoda

Pristup vašem sustavu za spašavanje dostupan je u svakom trenutku putem web portala Rotaida. Preko vlastite mobilne veze, vaš AVD objavljuje se on-line te uz jedinstven dizajn i osvjetljenje, lako je uočljiv.

Prilikom svakog otvaranja ormarića, sustav automatski upozorava i mobilizira Vaš odgovorni tim, smanjujući njihovo vrijeme dolaska, a mogu se upozoriti i službenici policije te liječnici.Nadalje, ormarić Rotaid 24/7 ima ugrađeni alarmni sustav, sustav grijanja i čvrstu konstrukciju koja osigurava najbolju moguću zaštitu za AVD uređaj.

Operativni status AVD-a kontinuirano se provjerava i osigurava, a sve potrebe za održavanjem automatski se prenose te nisu potrebne fizičke posjete za provjeru statusa AVD-a, naime sustav će Vas automatski upozoriti kada trebate nešto poduzeti. Isto tako, ormarićem možete upravljati i mijenjati svoj sustav u bilo koje vrijeme i svugdje, osiguravajući najbolju moguću pripremu za iznenadni srčani zastoj. Automatska upozorenja zbog neispravnosti AVD-a, isteka roka garancije, trajanja baterije i elektroda osiguravaju da je vaš AVD uređaj uvijek u izvrsnom radnom stanju.