Opis proizvoda

Sustav integrira 12 kanala koji rade sekvencijalno (što znači jedan za drugim), upravljajući dinamičnom stimulacijom nalik valovima. Ova vrsta stimulacije otvara nove terapijske načine stimulacije leđa. StimaWELL je višedimenzionalna elektrostimulacija koja se jedva razlikuje od tradicionalne ručne masaže: osjećaj ručne masaže u dubokoj muskulaturi postiže se na način koji do sada nije primijenjen u drugim tradicionalnim elektrostimulatorima na tržištu.

Različiti učinci masaže mogu se postići raznolikošću danih valnih frekvencijskih raspona: tapkajuća masaža zahvaljujući niskofrekventnoj stimulaciji, udarajuća i gnječeća masaža zahvaljujući stimulaciji srednje frekvencije ili kombinacijom obje vrste.

StimaWELL dalje integrira toplinsku terapiju koja pojačava dubinske učinke masaže. Stimulacijski madrac zagrijava se na približno 40 ° C nudeći izuzetan osjećaj dobrobiti.

Madrac s integriranim elektrodama prava je inovacija koja nudi brzu i vrlo ugodnu stimulaciju.Izostavljeno je poznato dugotrajno pozicioniranje elektroda iz višekanalnih stimulatora. Unaprijed postavljenim programima upravlja se putem zaslona osjetljivog na
dodir. Svaki od njih može se pojedinačno modificirati pružajući korisniku mogućnost vlastitog programiranja.
 

 
 
 

Povezani proizvodi