Opis proizvoda

Versa XUVC kolica izvrstan su dodatak kabinetu za fizioterapiju. Pruža optimalnu bazu za uređaje koji se koriste tijekom terapije i dezinficira zrak. Kolica su opremljena utičnicom koja olakšava spajanje uređaja postavljenih na njemu na napajanje. Osim toga, praktičan brojač vremena rada pomaže kontrolirati vijek trajanja UV-C lampe.

Na većini javnih mjesta trenutno se koriste razna sredstva za dezinfekciju. Međutim, to ne osigurava odgovarajuću razinu pročišćavanja zraka, koji je, prema znanstvenim publikacijama, glavni nositelj virusa SARS-CoV-2. Glavni sanitarni inspektorat preporučuje korištenje UV-C za dezinfekciju, a WHO je izvijestila da UV-C učinkovito i sigurno inaktivira prenesene koronaviruse. Versa XUVC kolica za dezinfekciju zraka pomoći će povećati sigurnost bez dodatne opreme koja zauzima prostor u vašoj ordinaciji. Učinkovitost baktericidnog i fungicidnog djelovanja potvrđena je testovima provedenim u suradnji s Odjelom za biotehnologiju okoliša Tehničkog sveučilišta u Lodzu.

Kako osigurati najviši standard higijene u medicinskim ustanovama? Možete li optimizirati opremu u svojoj klinici uz istovremeno poboljšanje sigurnosti terapije? Versa XUVC kolica, koja nadopunjuju Astar uređaje, odgovor su na rastuće sigurnosne zahtjeve za okoliš bez opasnih patogena.

 
 
 

Povezani proizvodi