Opis proizvoda

JetSolution BIO ZENtime, formuliran s umirujućim i zaštitnim organskim i veganskim sastojcima, posebno je razvijen u svrhu smanjivanja kroničnog stresa svakodnevnog života: ultra nježan postupak koji koži omogućuje da se oslobodi stresa, oporavi i napuni. Također, JetSolution BIO ZENtime cilja na dubinsku hidrataciju, stimulaciju stanica, čvrstoću i elastičnost kože. Poseban miris odabran za ovaj serum igra važnu ulogu u obnavljanju duha i opuštanju tijela: kombinacija bergamota koja smiruje živce i smanjuje napetost, jasmin koji potiče osjećaj pozitivnog blagostanja, aktivnosti, svježine, pa čak i romantike i zeleno lišće koje ponovno povezuje osjetila s prirodom.

Sastojci

Ekstrakt cvijeta nevena

Aktivni sastojci sadržani u ekstraktu nevena, posebno flavonoidi, djeluju protuupalno na osjetljivu i upaljenu kožu, potiče ponovnu epitelizaciju, ubrzava epidermalnu obnovu i potiče aktivnost fibroblasta u dermisu promicanjem sinteza kolagena. Ekstrakt nevena također je indiciran kao zaštita od oštećenja uzrokovanih sunčevim zračenjem.

Cvjetna vodica Chamomilla Recutita

Koristi se za ublažavanje crvenila i iritaciju kože, čak i onih najosjetljivijih. Zahvaljujući adstringentnim svojstvima koristi se i u liječenju masne kože i kože sklone višku sebuma.

Acetil tetrapeptid-15

To je umirujući tetrapeptid: djeluje tako da pomaže smanjiti proupalni odgovor, pruža olakšanje i smanjuje crvenilo kod najosjetljivijih i reaktivnih koža. Posebno pogodan za njegu osjetljive i pocrvenjele kože, jer povećava toleranciju kože i smanjuje osjetljivost na promjene u temperaturi (vruće, hladno) i drugim vanjskim čimbenicima, koji stvaraju nelagodu na osjetljivoj koži.

Hidrolizirana hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina niske molekularne težine koja djeluje duboko prodirući u najdublje slojeve kože, potičući fiziološku proizvodnju proteina odgovornih za čvrstoću i elastičnost kože, što također dovodi do smanjenja dubine nesavršenosti kože.

Sok od lista Aloe Barbadensis

Sok aloe stvara zaštitni film na koži, što joj omogućuje da obavlja funkciju izvrsnog hidratantnog, ljekovitog i umirujućeg sredstva. 

ZENtime također sadrži betain koji povećava fluidnost stanične membrane, olakšavajući apsorpciju hranjivih tvari u stanici i ekstrakt čička koji pruža umirujuće djelovanje i smanjuje nastanak iritacije i svrbeža.