Pulsus Medical d.o.o.

Društvo Pulsus Medical d.o.o. osnovano je 2011. godine. Naš ured, showroom i skladišni prostor nalaze se u gradu Zagrebu na adresi Jablanska 74. 

Temeljne djelatnosti tvrtke Pulsus Medical su prodaja, edukacija i servis medicinskih uređaja i opreme. Prodaja i servis medicinskih uređaja i opreme obuhvaća područja dijagnostike i monitoriranja pacijenata, fizikalne terapije i rehabilitacije, hitne medicinske pomoći, dezinfekcije i sterilizacije, intenzivne njege, radiologije, estetske medicine te kozmetologije i fitokozmetike.

Za sve uređaje iz našeg prodajnog asortimana nudimo edukacije o načinu korištenja medicinskih uređaja u praksi. Edukacije provodimo kod naših korisnika ili proizvođača te ujedno pružamo edukacije iz područja hitne medicinske pomoći.

Kontinuiranom suradnjom sa kliničkim i istraživačkim centrima na području Europske Unije nastojimo pridonijeti izvrsnosti te održivosti medicinske djelatnosti na području Republike Hrvatske opremajući zdravstvene ustanove sa medicinskim uređajima i opremom vrhunskih svjetskih proizvođača.

 

Vizija

Vizija tvrtke Pulsus Medical d.o.o. jest postati vodeći hrvatski distributer medicinskih uređaja i opreme na području Republike Hrvatske. 

 

Misija

Misija tvrtke Pulsus Medical d.o.o. jest distribucija uređaja vrhunske kvalitete, najnaprednijih tehničkih karakteristika i inovativnih uređaja koji omogućuju učinkovitost, pouzdanost i sigurnost te brigu o zdravlju krajnjih korisnika.

 
 

Politika kvalitete

Glavni cilj Pulsus Medical tima je ostvarivanje zahtjeva i očekivanja klijenata pri pružanju naših usluga. Naš tim suradnika sastoji se od renomiranih stručnjaka iz zemlje i inozemstva. Kontinuiranim praćenjem zadovoljstva naših klijenata neprekidno poboljšavamo kvalitetu naših usluga. Medicinski uređaji i oprema koji se nalaze u našoj ponudi omogućuju klijentima funkcionalnost, pouzdanost i kvalitetu. Za sve medicinske proizvode iz naše ponude osiguravamo servis, edukaciju, certifikate i jamstveni rok, čime garantiramo vrhunsku uslugu i sigurnost pri kupnji.

Ostalo iz naše ponude možete pogledati na na sljedećem linku: Pulsus Medical proizvodi

 

Naš tim

Ono što naš tim čini jedinstvenim je dugogodišnje radno iskustvo, naobrazba, reference kao i certifikati naših stručnjaka u području medicine.
Kontinuiranim praćenjem zadovoljstva naših klijenata nastojimo neprekidno poboljšavati kvalitetu naših usluga.