Tvrtka

Pulsus Medical d.o.o.

Pulsus Medical d.o.o. osnovana je 2018. godine kao sljednik tvrtke Pulsus Centar d.o.o. Naš ured i showroom nalazi se u gradu Zagrebu na adresi Jablanska 74. Skladišni prostori tvrtke nalaze se nedaleko Zagreba, u općini Kloštar Ivanić, na adresi Kralja Tomislava 30a.

Temeljne djelatnosti tvrtke Pulsus Medical su prodaja, edukacija i servis medicinskih uređaja i opreme. Prodaja i servis medicinskih uređaja i opreme obuhvaća područja dijagnostike i monitoriranja pacijenata, fizikalne terapije i rehabilitacije, hitne medicinske pomoći, dezinfekcije i sterilizacije, intenzivne njege, radiologije, estetske medicine te kozmetologije i fitokozmetike.

 

Za sve uređaje iz našeg prodajnog asortimana nudimo edukacije o načinu korištenja medicinskih uređaja u praksi. Edukacije provodimo kod naših korisnika ili proizvođača te ujedno pružamo edukacije iz područja hitne medicinske pomoći.

Kontinuiranom suradnjom sa kliničkim i istraživačkim centrima na području Europske Unije nastojimo pridonijeti izvrsnosti te održivosti medicinske djelatnosti na području Republike Hrvatske opremajući zdravstvene ustanove sa medicinskim uređajima i opremom vrhunskih svjetskih proizvođača.

Pulsus Medical - O nama

Politika kvalitete

Glavni cilj Pulsus Medical tima je ostvarivanje zahtjeva i očekivanja klijenata pri pružanju naših usluga. Naš tim suradnika sastoji se od renomiranih stručnjaka iz zemlje i inozemstva. Kontinuiranim praćenjem zadovoljstva naših klijenata neprekidno poboljšavamo kvalitetu naših usluga. Medicinska oprema koja je u našoj ponudi omogućava klijentima funkcionalnost, pouzdanost i kvalitetu. Za sve medicinske proizvode iz naše ponude osiguravamo servis, edukaciju, certifikate i jamstveni rok, čime garantiramo vrhunsku uslugu i sigurnost pri kupnji.

Ostalo iz naše ponude možete pogledati na na sljedećem linku: Pulsus Medical proizvodi

Misija

Misija tvrtke Pulsus Medical d.o.o. jest distribucija uređaja vrhunske kvalitete, najnaprednijih tehničkih karakteristika i inovativnih uređaja koji omogućuju učinkovitost, pouzdanost i sigurnost te brigu o zdravlju krajnjih korisnika.

Vizija

Vizija tvrtke Pulsus Medical d.o.o. jest postati vodeći hrvatski distributer medicinskih uređaja i opreme na području Republike Hrvatske. 

Naš tim

Ono što naš tim čini jedinstvenim je dugogodišnje radno iskustvo, naobrazba, reference kao i certifikati naših stručnjaka u području medicine.
Kontinuiranim praćenjem zadovoljstva naših klijenata nastojimo neprekidno poboljšavati kvalitetu naših usluga.

Pulsus Medical d.o.o.

Tel: +385 1 66 26 546 (ured)
Mob: +385 99 5333 221 (prodaja)
Mob: +385 98 9087 527 (prodaja)
Mob: +385 91 9072 043 (administracija)

Email: info@pulsusmedical.hr

Pon do Pet : 08:00 do 16:00 h

Kontaktirajte nas
Načini plaćanja

U suradnji s PBZ Cardom, nudimo Vam mogućnost obročne otplate bez kamata i naknada za sljedeće brendove kartica: American Express, Mastercard, UnionPay International i Visa International.

Načini plaćanja Pulsus Medical