AVACO

AVACO

AVACO

Klikni na proizvod za uvećanu sliku

Zatraži ponudu

Zahtjev za ponudu

UREĐAJ AVACO

Šifra: AS018


Avaco, kao uređaj za vakuum terapiju, je savršena zamjena za elektroterapijske uređaje. Zasebno djelujući, uređaj može raditi kao uređaj za vakuum terapiju, spojen s elektrostimulatorom može se koristiti za apliciranje struja preko vakuumskih čašica s integriranim elektrodama.

Zahvaljujući vakuumskom smještaju elektroda, izvođenje tretmana znatno je olakšano, posebno u područjima gdje je otežano postaviti ravne elektrode. Osim toga, u impulsnom načinu djeluje efekt mehaničke masaže što daje dodatnu prednost – povećanje protoka krvi i metabolizma.

Sinkronizirani način rada s generiranom strujom je inovativna značajka. Vakuum se povećava u stimulacijskoj fazi i smanjuje se u fazi mirovanja. Ovaj način rada posvećen je suradnji s programima vježbanja koje generira elektrostimulator.

Samoljepljive usisne čašice značajno povećavaju udobnost rada uređaja, osobito u slučajevima jednokružnog rada.

Mogućnost odabira različitih veličina vakuumskih čašica učinkovito utječe na optimizaciju terapije – ovisno o tipu i mjestu primjene.

Reference:

Pulsus Medical d.o.o.

Tel: +385 1 66 26 546 (ured)
Mob: +385 99 5333 221 (prodaja)
Mob: +385 98 9087 527 (prodaja)
Mob: +385 91 9072 043 (administracija)

Email: info@pulsusmedical.hr

Pon do Pet : 08:00 do 16:00 h

Kontaktirajte nas
Načini plaćanja

U suradnji s PBZ Cardom, nudimo Vam mogućnost obročne otplate bez kamata i naknada za sljedeće brendove kartica: American Express, Mastercard, UnionPay International i Visa International.

Načini plaćanja Pulsus Medical