POLARIS 2

POLARIS 2

POLARIS 2
Zatraži ponudu

Zahtjev za ponudu

POLARIS 2

Šifra proizvoda: AS5008


Uređaj za lasersku terapiju niske razine biostimulacije. Polaris radi s točkastim sondama, skenirajućim aplikatorom i klaster aplikatorom. Postoje četiri vrste točkastih sondi, dvije vrste skenirajućih aplikatora i jedan klaster laserski aplikator. Svi aplikatori imaju mogućnost podešavanja načina rada: kontinuirano ili pulsirajuće. Snaga laserskog zračenja može se postaviti u četiri faze za točkaste sonde i dvije faze za skenirajuće i klaster laserske aplikatore. Točkaste sonde mogu raditi s aplikatorima od optičkih vlakana za koje su razvijeni posebni moduli.

Skenirajući laserski aplikatori savršeno se primjenjuju u automatskom ozračivanju većih površina za tretman bez prisustva fizioterapeuta. Odabirom jednog od tri načina zračenja (elipsa, linija, krivulja unutar pravokutnih granica) terapeut može optimalno koristiti izvor svjetla, ovisno o karakteristikama tretiranog područja. Moguće je spojiti klaster laserski aplikator koji ima pet izvora crvene i četiri izvora infracrvenog svjetlosnog zračenja.

Klaster aplikator može raditi u načinu rada s jednim izvorom zračenja ili u klasterima. Značajna prednost je automatsko izračunavanje vremena liječenja ovisno o obliku i veličini područja liječenja. Terapeut mora postaviti samo udaljenost između skenirajućeg aplikatora i tijela pacijenta. Uređaj omogućuje mogućnost spajanja istodobno s dvije točkaste sonde i jednog aplikatora za skeniranje odnosno klastera. Uporaba uređaja je poboljšana zahvaljujući stalku s plinskom oprugom koja protuteži težini glave za skeniranje. Glava za skeniranje može se postaviti u dvije osi tako da se njezin položaj može lako podesiti na tretiranom području.

Tehničke karakteristike:

  • Mogućnost rada s: aplikatorima za skeniranje, klaster aplikatorom i točkastim sondama
  • Podešavanje snage
  • Načini rada: kontinuirani i pulsni
  • Postavka radnog ciklusa ili pulsa
  • Automatsko obračunavanje vremena na osnovi područja liječenja
  • Namjenski načini za rad s aplikatorima s optičkim vlaknima

 

Reference: 

Pulsus Medical d.o.o.

Tel: +385 1 66 26 546
Mob: +385 99 5333 221
Mob: +385 98 9087 527
Mob: +385 91 907 2043

Email: info@pulsusmedical.hr

Pon do Pet : 08:00 do 16:00 h

Kontaktirajte nas