FOCUS LAMINAR AIR FLOW

FOCUS LAMINAR AIR FLOW

FOCUS LAMINAR AIR FLOW

Klikni na proizvod za uvećanu sliku

Zatraži ponudu

Zahtjev za ponudu

IONIZATOR I PROČIŠĆIVAČ ZRAKA FOCUS LAMINAR AIR FLOW

Šifra: NE001


Focus Laminar Air Flow održava kirurške instrumente i područje kirurške rane iznimno sterilnim. Sustav filtrira zrak kroz hepa filtere i oslobađa ga mikroorganizama te ga izravno usmjerava na kirurške instrumente i mjesto gdje se odvija operacija, a zatim i na ostatak operacijske dvorane što nije slučaj kod konvencionalnih ventilacijskih sustava. Na taj način štiti se kritično područje operacijske sale. Ovim sustavom smanjuje se količina bakterija na kirurškim instrumentima i mjestu izvođenja operacije za više od 95% u odnosu na konvencionalne ventilacijske sustave. 

Priprema kirurških instrumenata moguća je putem Focus Laminar Air Flow-a koji održava instrumente sterilnima čak i tokom izvođenja dugih operacija. Na početku operacije, stol na kojemu su se kirurških instrumenti sterilizirali Focus Laminar Air Flow-om jednostavno se pomiče ka mjestu gdje se operacija izvodi te na taj način sustav štiti i samo područje oko kirurške rane. Električno podešavanje visine osigurava savršenu visinu za svaku operaciju. 

Focus Laminar Air Flow djeluje izravno na područje kirurške rane i stol s kirurškim instrumentima bez ometanja kirurških reflektora ili medicinskog osoblja što nije slučaj kod konvencionalnih ventilacijskih sustava. Mobilni Focus Laminar Air Flow zadovoljava stroge standarde ISO klase 5 za ekstremne sterilne uvjete operacijskih dvorana. 

Pulsus Medical d.o.o.

Tel: +385 1 66 26 546 (ured)
Mob: +385 99 5333 221 (prodaja)
Mob: +385 98 9087 527 (prodaja)
Mob: +385 91 9072 043 (administracija)

Email: info@pulsusmedical.hr

Pon do Pet : 08:00 do 16:00 h

Kontaktirajte nas
Načini plaćanja

U suradnji s PBZ Cardom, nudimo Vam mogućnost obročne otplate bez kamata i naknada za sljedeće brendove kartica: American Express, Mastercard, UnionPay International i Visa International.

Načini plaćanja Pulsus Medical