GLOREHA SINFONIA

GLOREHA SINFONIA

GLOREHA SINFONIA
Zatraži ponudu

Zahtjev za ponudu

GLOREHA SINFONIA

Šifra: GLR0001


Gloreha Sinfonia je robotski uređaj za rehabilitaciju ruku. Idealan je za sve faze neuromotornog oporavka kod djece i odraslih. Senzori, aktuatori, 3D animacije, dinamičke potpore rukama: simfonija instrumenata kombiniranih za dobrobit pacijenta. Jezgra uređaja za robotsku neurorehabilitaciju Gloreha Sinfonia je rehabilitacijska rukavica koja podržava kretanje prstiju, pri čemu registrira dobroboljno aktivno gibanje.

Svaka motorička vježba je obogaćena multisenzorskom simulacijom i simultanom 3D animacijom na zaslonu kako bi se pojačala kortikalna stimulacija. Nadalje, Gloreha robotska rukavica otkriva svako kretanje prstiju i prema ostatku motoričkih sposobnosti djelomično/potpuno potpomaže pacijentu. Pacijent može  sa zdravom rukom replicirati slične pokrete na zahvaćenoj ruci pomoću robotske rukavice. Gloreha Sinfonia je fantastično sredstvo za početak funkcionalnog oporavka, jer pacijentova ruka nema prepreka i može se slobodno kretati.

Sa uređajem Gloreha Sinfonia moguće je ostvariti odlične rezultate kod pacijenata u vrlo kratkom vremenu. Dostupne su monolateralne i bilateralne vježbe usmjerene na različite zadatke te se mogu koristiti stvarni objekti tijekom terapije. Unutar Gloreha programa dostupne su različite postavke, poput video pregleda, prilagodljive glasovne upute, praćenje poboljšanja izvedbe i interaktivne igre.

Koristi:

  • Pasivna mobilizacija
  • Terapija promatranja – akcije
  • Funkcionalne vježbe
  • Dinamička potpora rukama
  • Aktivno-asistirana mobilizacija
  • Bilateralni trening
  • Interaktivne igre

Reference:

Pulsus Medical d.o.o.

Tel: +385 1 66 26 546
Mob: +385 99 5333 221
Mob: +385 98 9087 527
Mob: +385 91 907 2043

Email: info@pulsusmedical.hr

Pon do Pet : 08:00 do 16:00 h

Kontaktirajte nas