REHAGAIT

REHAGAIT

REHAGAIT

Klikni na proizvod za uvećanu sliku

Zatraži ponudu

Zahtjev za ponudu

Šifra: HM004


RehaGait – mobilna analiza hoda

Što je RehaGait?

RehaGait je potpuno prijenosni sustav koji se uspostavlja za samo nekoliko minuta. U samo nekoliko trenutaka možete zabilježiti, analizirati i izvještavati o nečijim obrascima hodanja, što ga čini idealnim za kliničku i znanstvenu analizu hoda. Strukturirano subjektivno promatranje ključni je element analize hodanja.  Sposobnost ispitivanja koraka od vrha do dna i prepoznavanje bilo kakvih problema odavno se smatra najbržim i najučinkovitijim načinom. RehaGait je osmišljen za kvantificiranje promatranja. Tehnologija se može koristiti za praćenje intervencija tijekom vremena uz mjerljivo izvještavanje koje je neophodno za dobivanje objektivnih podataka. Fleksibilnost RehaGait sustava omogućava korisniku da postigne brza i točna mjerenja u svakodnevnim situacijama. RehaGait sustav uključuje jednostavan za upotrebu i intuitivan softver koji vam omogućava da brzo pregledate podatke i izvršite prilagodbe za svoju analizu.

Što RehaGait radi?

RehaGait je osmišljen kako bi ojačao subjektivnu dijagnozu kvantificiranjem i rafiniranjem onoga što se može vidjeti i pomaže u otkrivanju i praćenju promjena tijekom vremena. RehaGait dolazi s do 7 senzora pokreta koji se mogu postaviti na stopala, potkoljenice, bedrima i kukovima. Idealna pješačka udaljenost je oko 10 metara. Tijekom hodanja mjeri se kretanje stopala, posebno obrasci ubrzanja i kutne brzine.

Koje su prednosti RehaGaita?

Objektivni rezultati, u kombinaciji s integriranom funkcijom snimanja video zapisa, omogućuju vam praćenje stanja pojedinca, određivanje problematičnih područja, procjenu uzorka hodanja i prepoznavanje asimetrija u donjim udovima.

  • Intuitivno rukovanje
  • Objektivni podaci
  • Mobilna upotreba
  • Potpuna sloboda kretanja
  • Rezultati i tijek vremena prikazani su grafički
  • Ne treba laboratorij za hod, možete ga koristiti u klinici, na traci za trčanje ili na otvorenom
Pulsus Medical d.o.o.

Tel: +385 1 66 26 546 (ured)
Mob: +385 99 5333 221 (prodaja)
Mob: +385 98 9087 527 (prodaja)
Mob: +385 91 9072 043 (administracija)

Email: info@pulsusmedical.hr

Pon do Pet : 08:00 do 16:00 h

Kontaktirajte nas
Načini plaćanja

U suradnji s PBZ Cardom, nudimo Vam mogućnost obročne otplate bez kamata i naknada za sljedeće brendove kartica: American Express, Mastercard, UnionPay International i Visa International.

Načini plaćanja Pulsus Medical