REHAINGEST

REHAINGEST

REHAINGEST

Klikni na proizvod za uvećanu sliku

Zatraži ponudu

Zahtjev za ponudu

Šifra proizvoda: HM002


RehaIngest – pouzdana detekcija gutanja

Što je RehaIngest?

RehaIngest je Hasomedovo rješenje za disfagiju za procjenu ponašanja ždrijela u gutanju, praćenje i rehabilitaciju. Dizajniran za govorno-jezične patologe, liječnike rehabilitacije, neurologe i liječnike za bolesti uha, nosa i grla, novi neinvazivni sustav prilagođen korisnicima postavlja mjerila za prevenciju i terapiju disfagije. Na temelju jedinstvenog dvostupanjskog mjerenja elektromiografije (EMG) i bioimpedancije preko površinskih elektroda na grlu, RehaIngest pruža kvantitativnu i kvalitativnu procjenu gutanja u stvarnom vremenu. Rezultati se odmah prikazuju grafički. Zbog povećanog rizika za tihu aspiraciju za vrijeme spavanja, RehaIngest je prvi mobilni sustav na svijetu opremljen dugoročnom funkcijom mjerenja. Sustav prati dugotrajno ponašanje gutanja do 8 sati. Rješenje integrirane terapije nudi zanimljive vježbe biofeedbacka za vježbe gutanja na razigran i motivirajući način. Uobičajene korisne tehnike rehabilitacije, poput Mendelsonovog manevra, vizualizirane su za dobivanje trenutnih povratnih informacija. Trening vještina biofeedbackom aktivira i prisiljava reorganizaciju kontrole cerebralnog gutanja. Sljedeći principe neuroplastičnosti pokreće se proces ponovnog učenja.

Koje su glavne prednosti RehaIngesta?

RehaIngest može podržati terapeute ili ispitivače u terapiji i dijagnostici disfagije. Omogućuje mjerenje povišenja grkljana pacijenata, bez palpacije i bez potrebe da se pacijent previše promatra ili ometa. Sustav je vrlo razumljiv i njegova napredna automatizacija čini postavljanje i analizu izuzetno jednostavnom. Vrijednosti se dobivaju pomoću ljepljivih elektroda pričvršćenih na grlo. Predložak olakšava precizno pozicioniranje. Mjerni modul, koji služi kao sučelje elektroda i softvera, prikuplja podatke. Rezultat se odmah prikazuje na zaslonu uključenog tableta. Korisniku nije potrebno više od 10 do 12 minuta od postavljanja do rezultata. RehaIngest je sofisticirani sustav pomoći za svakodnevnu terapijsku upotrebu. Omogućuje učinkovit pregled velikog broja pacijenata u najkraćem mogućem roku. Rizik od postojeće tendencije aspiracije može se rano otkriti i liječiti. Kao rezultat toga, rizik od dobivanja aspiracijske pneumonije može se drastično smanjiti.

  • valjana procjena gutanja
  • 3D animacija gutanja
  • koordinacija disanja i gutanja
  • praćenje
  • izvještaj napretka
  • izvješćivanje
Pulsus Medical d.o.o.

Tel: +385 1 66 26 546 (ured)
Mob: +385 99 5333 221 (prodaja)
Mob: +385 98 9087 527 (prodaja)
Mob: +385 91 9072 043 (administracija)

Email: info@pulsusmedical.hr

Pon do Pet : 08:00 do 16:00 h

Kontaktirajte nas
Načini plaćanja

U suradnji s PBZ Cardom, nudimo Vam mogućnost obročne otplate bez kamata i naknada za sljedeće brendove kartica: American Express, Mastercard, UnionPay International i Visa International.

Načini plaćanja Pulsus Medical