REHAMOVE

REHAMOVE

REHAMOVE

Klikni na proizvod za uvećanu sliku

Zatraži ponudu

Zahtjev za ponudu

Šifra: HM005


RehaMove – Trening pokreta s funkcionalnom električnom stimulacijom (FES)

Što je RehaMove?

RehaMove je FES biciklistički sustav koji omogućuje pojedincima sa slabošću ili paralizom nogu da aktivno voze sobni bicikl, stimuliranjem mišića s malom električnom strujom. Aktivna vožnja biciklom znači da će pojedinac upotrijebiti vlastitu mišićnu snagu za stvaranje sile. Aktiviranjem mišića pacijent će dobiti neposredne koristi kroz poboljšan mišićni tonus, povećanu snagu, smanjeni grč i bolju cirkulaciju, uz brojne dugoročne prednosti lagane kardiovaskularne vježbe. RehaMove je dostupan i s ručicom za gornji ud i softverskim modulima za vježbanje gornjeg dijela tijela.

Što RehaMove radi?

RehaMove kombinira sofisticiranu FES tehnologiju s pouzdanim biciklističkim sustavom koji omogućuje aktivno vježbanje osobama sa slabim ili paraliziranim udovima. RehaMove ima 8 kanala za stimulaciju do 8 mišića s priključenim elektrodama. Elektrode (fleksibilni, ljepljivi jastučići) postavljaju se preko mišića koje želite aktivirati i spojene su na stimulator. Stimulator tada šalje sigurnu i kontroliranu količinu električne stimulacije u mišić, omogućujući mu da se stegne. Jednom kada započnete program treninga, sustav otkriva položaj nožne papučice (ili ručice) i stimulira ispravne mišiće u ispravnom slijedu da bi se proizveo fluidni biciklistički (ili pokretački) pokret. Ako pacijent još ne može aktivno napajati bicikl tijekom čitavog ciklusa rotacije ili treninga, bicikl će osjetiti potrebnu pomoć u roku od nekoliko sekundi i pomoći sa snagom motora. Kao i svi fizički treninzi, mišići će se prilagoditi i zahtijevati više izazova. Jednom kada pacijentovi mišići mogu aktivno voziti tijekom željenog vremena treninga, možete povećati težinu podižući brzinu bicikla, pružajući tako otpor na bicikl.

Koje su prednosti RehaMovea?

Glavne prednosti korištenja RehaMovea su ogromni kratkoročni i dugoročni utjecaji na zdravlje. Oni uključuju, ali nisu ograničeni na:

  • poboljšanje kardiovaskularnog sustava,
  • očuvanje plegične mišićne strukture,
  • funkcionalni oporavak paretičnih mišića,
  • prevencija sekundarnih bolesti,
  • opuštanje grčeva mišića,
  • povećava lokalnu cirkulaciju krvi,
  • održava/gradi muskulaturu,
  • poboljšava koordinaciju mišića.

 

Pulsus Medical d.o.o.

Tel: +385 1 66 26 546 (ured)
Mob: +385 99 5333 221 (prodaja)
Mob: +385 98 9087 527 (prodaja)
Mob: +385 91 9072 043 (administracija)

Email: info@pulsusmedical.hr

Pon do Pet : 08:00 do 16:00 h

Kontaktirajte nas
Načini plaćanja

U suradnji s PBZ Cardom, nudimo Vam mogućnost obročne otplate bez kamata i naknada za sljedeće brendove kartica: American Express, Mastercard, UnionPay International i Visa International.

Načini plaćanja Pulsus Medical