TERAPIJSKI JASTUK

TERAPIJSKI JASTUK

TERAPIJSKI JASTUK

Klikni na proizvod za uvećanu sliku

Zatraži ponudu

Zahtjev za ponudu

TERAPIJSKI JASTUK

Šifra: SM003


Terapijski jastuk je uobičajeni jastuk napunjen zrakom s integriranom elektroničkom senzorskom pločom, koja se putem vlastitog USB kabela ili opcionalne bežične veze povezuje na vaše računalo. Na monitoru računala nalaze se izravne vizualne povratne informacije o vježbama koje izvodi zdjelica i donji dio leđa. Na ovaj način korisnici mogu lako ispraviti i poboljšati vježbanje na licu mjesta i vidjeti izravne rezultate na ekranu. Vježbanje postaje puno učinkovitije i zabavnije.

Uključen je potpuno funkcionalan softver Basic Sensbalance koji se sastoji od osnovnog softvera za mjerenje i snimanje biofeedback-a i 18 terapijskih igara.

Primjena

Pomoću softvera za mjerenje i snimanje korisnik uči naginjati zdjelicu i povećati pokretljivost u donjem dijelu leđa. Korisnik nauči koristiti unutarnje, dublje položene sitne mišiće oko lumbalne kralježnice umjesto globalnih, površnih mišića. Korak po korak softverske igre postaju sve izazovnije. Počinje jednostavnim linearnim pokretima da bi se postigao cilj u jednom smjeru i napredovao do linearnih pokreta u dva smjera ili kružnim pokretima i razvija se vježbama s više kuglica gdje su potrebni pokreti u bilo kojem smjeru uz kontinuirano povećanu potražnju za upravljanjem i koordinacijom. Terapijski jastuk može se koristiti za probleme u području zdjelice, povratiti kontrolu / osjećaj u donjem dijelu leđa i povećati pokretljivost, povećati stabilnost trupa, ispravljanje držanja i kontrolu držanja te vježbe opuštanja i koncentracije.

Pulsus Medical d.o.o.

Tel: +385 1 66 26 546 (ured)
Mob: +385 99 5333 221 (prodaja)
Mob: +385 98 9087 527 (prodaja)
Mob: +385 91 9072 043 (administracija)

Email: info@pulsusmedical.hr

Pon do Pet : 08:00 do 16:00 h

Kontaktirajte nas
Načini plaćanja

U suradnji s PBZ Cardom, nudimo Vam mogućnost obročne otplate bez kamata i naknada za sljedeće brendove kartica: American Express, Mastercard, UnionPay International i Visa International.

Načini plaćanja Pulsus Medical