TECAR SIN

TECAR SIN

TECAR SIN

Klikni na proizvod za uvećanu sliku

Zatraži ponudu

Zahtjev za ponudu

TECAR SIN

Šifra: WF


Tecar SIN je jedini uređaj koji kombinira radiofrekvenciju, transdermalnu i vrlo snažnu ultrazvučnu terapiju. Izrađen je od biokompatibilnih materijala kako bi se osigurala maksimalna sigurnost korisnika. Uređaj stimulira vezivna tkiva pružajući strukturu i metaboličku potporu tkivu. Vrsta i količina energije koju pruža Tecar SIN je takva da ga tijelo može apsorbirati i iskoristiti za postizanje najboljih rezultata.

Radiofrekvencijska terapija upotrebljava izmjenične struje visokih frekvencija, pri čemu se stvara elektromagnetska energija koja potiče cijeljenje i regeneraciju tkiva, te opušta mišiće. S druge strane, transdermalna terapija u kombinaciji s radiofrekvencijskom terapijom je bezbolna terapijska metoda bez nuspojava koja koristi električne impulse niske frekvencije kako bi transdermalno prenijela aktivne sastojke s visokom molekulskom težinom u stanične intersticijalne prostore bez korištenja lijekova ili homeopatskih proizvoda. Stimulacijski električni val proizvodi generator konstantne struje koji može procijeniti različite otpore kože, sa stabilnim i ponovljivim uvjetima. S odgovarajućom varijacijom električnih parametara, ova metoda omogućuje vehikulaciju tvari kroz kožu bez utjecaja na tkivo i može doprijeti do optimalne dubine.

Tehničke karakteristike:

  • snaga: 200 W
  • frekvencija dijametrije: 480 KHz
  • frekvencija ultrazvuka: 3,25 MHz ± 30 KHz
  • način rada: Pulsni ½
  • zaslon: TFT 10,2
Pulsus Medical d.o.o.

Tel: +385 1 66 26 546 (ured)
Mob: +385 99 5333 221 (prodaja)
Mob: +385 98 9087 527 (prodaja)
Mob: +385 91 9072 043 (administracija)

Email: info@pulsusmedical.hr

Pon do Pet : 08:00 do 16:00 h

Kontaktirajte nas
Načini plaćanja

U suradnji s PBZ Cardom, nudimo Vam mogućnost obročne otplate bez kamata i naknada za sljedeće brendove kartica: American Express, Mastercard, UnionPay International i Visa International.

Načini plaćanja Pulsus Medical