TRINITY

TRINITY

TRINITY

Klikni na proizvod za uvećanu sliku

Zatraži ponudu

Zahtjev za ponudu

TRINITY (3 u 1)

Šifra: WF017


TRINITY je uređaj koji kombiniranjem najnaprednije tehnologije jamči maksimalnu svestranost i najbolje rezultate svoga rada.

Uređaj Trinity može obavljati 3 funkcije:

  1. ozonizacija zraka i površina (O3)
  2. pročišćavanje zraka i ionizacija (O2)
  3. ozonizacija i pročišćavanje vode (H2O)

Ozonizacija zraka i površina

Ovaj način rada uređaja se preporučuje za ozonizacije noćnog zraka kada osobe i životinje ne borave u prostoriji. Postiže se sanitizacija i dezinsekcija zraka i površina od bakterija, gljivica, virusi, plijesni i insekta u svakom kutku prostora.

Pročišćavanje zraka i ionizacija

Korištenje uređaja je predviđeno i tijekom dana uz prisutnost ljudi zbog visoke razine udobnosti i sigurnosti.

Za pročišćavanje zraka koriste se 3 filtera: HEPA 2.5 (dizajnirane za manje zagađivače i čestice koji su faktor rizika brojnih patoloških stanja kao što su srčani udar, tumori i infekcije donjih dišnih puteva), filter s aktivnim ugljikom (djelovanjem poput spužve, zadržava nečistoću), fotokatalitički filter (aktivira se svjetlosnim zračenjem te stvara ione koji reagiraju na čestice onečišćenja postupnim razbijanjem i smanjivanjem na osnovne, ne štetne molekule poput vode (H2O).

Negativni ioni pomažu u održavanju zraka čistim (u visokim planinama, u usporedbi s nizinama, koncentracija negativnih iona je veća pa se stoga zrak smatra zdravijim).

Ozonizacija i pročišćavanje vode

Na uređaj je spojena mala cijev, a na njenom kraju se nalazi mala kuglica koja ima sposobnost smanjivanja veličine ozonskih mjehurića koji ulaze u vodu jer što su manje, to je veća topljivost ozona u vodi. Ozonizirana voda se koristi za dezinfekciju ruku (alternativa sredstvima za dezinfekciju sa 70% alkohola), pranje voća i povrća (čuva svježinu).

Tehničke karakteristike:

  • prekrivena površina: do 50m2 (150m3)
  • filter: HEPA filter
  • napon: 220 V
  • ionizacija: 8.000.000 iona/m3
  • kapacitet ozona: 500 mg/h
  • dimenzije: 28 x 12 x 40 cm
  • težina: 3,1 kg
Pulsus Medical d.o.o.

Tel: +385 1 66 26 546 (ured)
Mob: +385 99 5333 221 (prodaja)
Mob: +385 98 9087 527 (prodaja)
Mob: +385 91 9072 043 (administracija)

Email: info@pulsusmedical.hr

Pon do Pet : 08:00 do 16:00 h

Kontaktirajte nas
Načini plaćanja

U suradnji s PBZ Cardom, nudimo Vam mogućnost obročne otplate bez kamata i naknada za sljedeće brendove kartica: American Express, Mastercard, UnionPay International i Visa International.

Načini plaćanja Pulsus Medical