Usluga najma opreme

Nudimo mogućnost iznajmljivanja medicinskih uređaja i opreme (uređaja za hitnu medicinsku pomoć – kliničkih defibrilatora, uređaja za dijagnostiku, uređaja za monitoriranje pacijenata, uređaja za operacijsku salu, uređaja za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju te medicinskog namještaja) po vrlo pristupačnim cijenama. Navedeno podrazumijeva najam uređaja za privatnu i profesionalnu upotrebu. U okviru toga, surađujemo sa Grenke leasingom.

Grenke ima za cilj pružiti podršku malim i srednjim poduzetnicima diljem Europe na jednostavan način odobrenja leasinga. Leasing je bez učešća te uz nisku kamatnu stopu, a uređaji se mogu iznajmiti na 12, 24, 36 ili 60 mjeseci ovisno o mogućnostima i potrebama poduzetnika. 

Iznajmljeni uređaji se po isteku najma mogu zamijeniti, vratiti ili otkupiti po povoljnoj cijeni, a najam uređaja i opreme vrši se u minimalnom roku od deset radnih dana.

U okviru najma opreme omogućujemo financiranje medicinskih uređaja i opreme iz naše ponude za ustanove, trgovačka društva, privatne prakse i specijalističke ordinacije putem operativnog leasinga.

Za sve upite vezano za najam pozivamo Vas da nam se obratite putem
e-maila info@pulsusmedical.hr ili telefona +385 1 66 26 546.

Napomena: količine opreme za najam su ograničene

 
Kontaktirajte nas
 
  Usluge - Sve