Uspješna suradnja s Poliklinikom Muraja

Uspješna suradnja s Poliklinikom Muraja

Uspješna suradnja s Poliklinikom Muraja

Poliklinika Muraja otvorena je 2018. godine i prva je poliklinika specijalizirana za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te ultrazvučnu dijagnostiku u Krapinsko-zagorskoj županiji. Glavni cilj rada poliklinike je osigurati kvalitetnu i pravodobnu medicinsku skrb za svakog pacijenta.

Djelatnost fizikalne medicine i rehabilitacije

Program liječenja se indivudualno prilagođava potrebama pojedinog pacijenta, a želja poliklinike je što češće primijeniti nefarmakološke metode liječenja kako bi se izbjeglo prekomjerno korištenje lijekova. Pored cijelog niza modaliteta rehabilitacije, primjenjuju se i tehnike tradicionalne kineske medicine te kiropraktike. Liječenje obuhvaća sva kronična i akutna bolna stanja, bilo da su uzrokovana bolešću, ozljedama ili stanjem po operativnim zahvatima kralježnice i zglobova, mozga i leđne moždine.

Ultrazvučna dijagnostika

Ultrazvuk je neinvazivna i neštetna medicinska dijagnostička metoda pri kojoj nema štetnog zračenja. Omogućava oslikavanje i dijagnostiku praktički svih organskih sustava u tijelu, a u slučaju sustava za kretanje i dinamička testiranja. Doppler ultrazvuk je posebna tehnika snimanja kojom se pregledavaju srce i krvne žile, arterije i vene trbuha, vrata, nogu i ruku. Ova metoda daje liječniku više podataka o stanju cirkulacije, suženjima i začepljenjima krvnih žila, tumorima i prirođenim malformacijama. Ideja poliklinike bila je da na jednom mjestu omogući pacijentima ultrazvučne preglede većine organskih sustava.

Pulsus Medical kontinuirano prati zadovoljstva svojih klijenata te neprekidno poboljšavamo kvalitetu svojih usluga. Medicinski uređaji i oprema koji su u našoj ponudi najnaprednijih su tehničkih karakteristika i omogućavaju klijentima funkcionalnost i pouzdanost.

Zadovoljstvo nam je što je upravo Poliklinika Muraja prepoznala našu kvalitetu te opremila i obogatila svoje usluge medicinskim uređajima i opremom vrhunskih svjetskih proizvođača.

Više informacija o poslovanju i uslugama Poliklinike Muraja možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici https://poliklinikamuraja.hr/ .


Pulsus Medical d.o.o.

Tel: +385 1 66 26 546
Mob: +385 99 5333 221
Mob: +385 98 9087 527
Mob: +385 91 907 2043

Email: info@pulsusmedical.hr

Pon do Pet : 08:00 do 16:00 h

Kontaktirajte nas