Opis proizvoda

Anti-Aging Complex 3 je serum izbora za postizanje najboljeg učinka zatezanja uz duboku hidrataciju. Može se koristiti u svim sesijama protokola protiv starenja zatezanja kože ili se može izmjenjivati s Anti-Aging kompleksom 1.
Anti-Aging Complex 3 je preferirani proizvod za postupke učvršćivanja kože tijela, ruku, vrata i grudi. Štoviše, zahvaljujući posebnom djelovanju zatezanja, Complex 3 je serum koji se najviše preporučuje za jačanje učinka radiofrekvencijskih postupaka.

Sastojci

Vitamin B5

Već prirodno prisutan u svim živim stanicama, vitamin B5 jedan je od najboljih sastojaka za njegu kože jer nudi izvanredno djelovanje zatezanja i prožimanja. Nakon nanošenja na kožu, brzo se upija u donje slojeve, duboko hraneći i tonizirajući tkiva. Kao humektant s visokom snagom hidratacije, stabilizira funkciju barijere kože, smanjujući količinu gubitka vode. Također je idealan za tretman suhe, ljuskave ili grube kože. Ubrizgavanjem vitamina B5 dubinski ćete poboljšati hidrataciju, mekoću i elastičnost kože.

Peptidi za jačanje kolagena

Ovi peptidi pomažu u kontroli podbuhlih područja kože. Umirujući i njegujući kožu, nadoknađuju gubitak kolagena, pružajući trenutni, ali i dugotrajni učinak učvršćivanja. To je razlog zašto je Anti-Aging Complex 3 najpreporučljiviji serum za pojačavanje učinka radiofrekvencijskih postupaka.

Uz vitamin B5 i peptide za jačanje kolagena, formula je obogaćena nizom drugih aktivnih sastojaka kao što su betain, natrijev hijaluronat, ekstrakt lubenice, protein rižinih mekinja, ekstrakt algi, ekstrakt korijena ginsenga i ekstrakt korijena ehinacee.