Opis proizvoda

Power Bi-Phasic tretman definitivno je primjena koja najviše obećava za najbrže i najdugotrajnije rezultate protiv starenja pomoću Jet tehnologije jer tijekom iste sesije kozmetičar koristi 2 različita, ali komplementarna proizvoda ubrizgavajući 8 ml seruma. Nakon pažljivog pilinga unesite 4 ml Power Bi-Phasic 1, a zatim unesite 4 ml Power Bi-Phasic 2.
Power Bi-Phasic preporučuje se ili kao protokol serije od 6 tjednih sesija za kožu koja stari ili kao pojedinačni šok tretman kada je potreban trenutačni učinak učvršćivanja i sjaja.

Sastojci

BOČICA 1:

Hijaluronske kiseline

Ova posebna formulacija temelji se na četiri vrste hijaluronske kiseline s različitim formulama i molekularnim težinama kako bi se osigurala najbolja penetracija.

Bio-Peptidi

U interakciji s molekulama koje mogu signalizirati stanicama da proizvode više kolagena, smatra se da bio-peptidi potiču aktivnost stanica, što rezultira čvršćom i kompaktnijom kožom. Specifični bio-peptidi sadržani u Power Bi-Phasic 1 smatraju se "peptidima za obrnutu starost" koji štite DNK od oštećenja, potiču njezin prirodni popravak i poboljšavaju staničnu dugovječnost i vitalnost.

BOČICA 2:

Power Bi-Phasic Vial 2 sadrži vrlo visoku koncentraciju nekih od najmoćnijih i najučinkovitijih sastojaka za snažne rezultate protiv starenja.

Biljne matične stanice

One pružaju višerazinsku zaštitu kolagenske mreže poticanjem nove sinteze kolagena i sprječavanjem njegovog gubitka. Djeluju kao snažni antioksidansi, djeluju protuupalno i štite od UV zračenja.

Formula također sadrži:
Betain, protein rižinih mekinja, protein soje, ekstrakt equisetuma, ekstrakt ehinaceje i oksidoreduktaze. Kombinacija ovih sastojaka s biljnim matičnim stanicama potiče proteine kože da aktiviraju mikrocirkulaciju i potaknu reprodukciju stanica.