Opis proizvoda

Budući da se ATX-NAT temelji na argirelinu, njegov je učinak vrlo sličan onom botulinum toksina A. Ali umjesto da paralizira mišiće kao što to radi botulinum toksin A, on ih zapravo opušta na prirodan način. Rezultat je čvršća koža i naknadno poboljšanje linija i bora. ATX-NAT se preporučuje za tretiranje oksidirane kože, kao alternativa injekcijama botulinum toksina A ili za produljenje njegovog učinka. Također se predlaže lokalizirana infuzija ovog seruma na bar kod usana i na konture očiju.

Sastojci

Argireline

Peptid koji se sastoji od šest aminokiselina, argirelin ima vrlo sličnu aktivnost kao i botulinum toksin A. Argirelin se koristi u ATX-NAT otopini zbog svoje sposobnosti smanjivanja dubokih bora. Ima superiorniji sigurnosni profil u usporedbi s botulinum toksinom A koji, za razliku od argirelina, nepovratno razbija protein SNAP-25, onemogućuje stvaranje SHARE kompleksa i posljedično paralizira mišić.

Betain (TMG)

Organski spoj koji se obično nalazi u biljkama, betain ima sposobnost moduliranja učinaka hiperosmolarnosti na funkcije stanica. Koristi se za zaštitu od osmotskog stresa, suše, visokog saliniteta ili visoke temperature. Unutarstanično nakupljanje betaina omogućuje zadržavanje vode u stanicama, štiteći od učinaka dehidracije. Betain također povećava fluidnost stanične membrane, olakšavajući apsorpciju hranjivih tvari u stanici.

Hijaluronska kiselina

Formula također sadrži hijaluronsku kiselinu koja poboljšava hidrataciju i pruža koži trenutni učinak svilenog dodira.