Opis proizvoda

Skin perfector završna krema posebno je razvijena kako bi upotpunila i pojačala rezultate tretmana hidroporacije izvedenih originalnim JetSolutionTM serumima. Nanesena odmah nakon tretmana, ova krema pruža trenutno ublažavajuće i umirujuće djelovanje te pomaže aktivnim sastojcima koji se isporučuju tijekom postupka da prodru dalje u kožu. Također se toplo preporučuje kao proizvod za kućnu njegu koji se nanosi noću i danju tijekom razdoblja protokola kako bi se poboljšali i produljili rezultati tretmana. Njegova lagana tekstura čini ga i savršenom podlogom za šminku. Uz iznenađujuće laganu, a opet vrlo hidratantnu teksturu, Skin perfector sadrži specifične aktivne sastojke koji pomažu regeneraciju kože za zdraviji izgled i nevjerojatno blistav ten.

Sastojci

Tri specifična tetrapeptida bore se protiv opuštenosti kože potičući sintezu elastina i kolagena I. Omogućuju snažan učinak protiv bora i smanjuju fotooštećenje kože.

Heksapeptid s djelovanjem sličnim botulinum toksinu smanjuje dubinu bora uzrokovanih kontrakcijom mišića.

Koenzim Q10: suzbija oštećenja uzrokovana UV zračenjem i onečišćenjem te održava kolagen i elastin u optimalnom obliku.

Ekstrakt bijelog ljiljana: izvrstan za suhu i umornu kožu, ovaj aktivni sastojak može otopiti otvrdnuće vezivnog tkiva, pružajući obnavljanje i posvjetljivanje kože. Vraća sjaj, elastičnost i tonus.

Vitamin E: snažan prirodni antioksidans s hidratantnim, ublažavajućim i protuupalnim djelovanjem.

Alantoin: ima iznimna zacjeljujuća, hidratantna i antiiritirajuća svojstva. Ima keratolitičko djelovanje, što znači da uzrokuje da keratin u koži omekša, zaglađujući površinu kože.