Video

 

Opis proizvoda

Uređaj je intuitivan i jednostavan za upotrebu te se koristiti s baterijom od 1,5 V. Uređaj je opremljen materijalom koji raspršuje energiju koja je nastala prilikom prekomjernog pritiska na prsa te posebnom troslojnom strukturom koja smanjuje opasnost od prejakog i pogrešnog pritiska. Nadalje, uređaj je opremljen sofisticiranim algoritmom koji osigurava svjetlosni elektronički sustav povratnih informacija o pravilnom pružanju masaže, u skladu s međunarodnim smjernicama, a zaštitna folija za jednokratnu upotrebu jamči apsolutnu higijenu i sprječava rizik od infekcija.

Način korištenja

  1. Postavite Chest-eR na prsa pacijenta (kao što je prikazano na slici na uređaju), pritisnite jastučić i uređaj se automatski uključi.
  2. Svjetlosni indikatori pokazat će pritisak i kompresiju koji se primjenjuje za srčanu masažu; zeleno svjetlo označava da su ispravni, dok crveno svijetlo pokazuje da su neispravan.
  3. Ako osoba koja pruža pomoć pacijentu nastavi primjenjivati silu i u fazi otpuštanja masaže sprječavajući povratak prsnog koša u prvobitni položaj, upalit će se crvena svijetla (na vrhu i dnu ljestvice na uređaju) kako bi upozorila osobu da pusti pritisak.
  4. Nakon dovršetka srčane masaže, uređaj će se automatski isključiti nakon 30 sekundi ne korištenja.

Zašto koristiti Chest-eR

Pruža informacije o ispravnoj stopi kompresije i pritiska tijekom masaže srca zahvaljujući skali sa svjetlosnim indikatorima.

European Research Council (ERC) i American Heart Association (AHA) donose smjernice o preporučenoj dubini kompresije od 50 do 60 mm (kako bi se potaknuo dotok krvi u mozak), dok se srčana masaža treba provoditi brzinom između 100 i 120 kompresija u minuti.

Chest-eR pomaže u poštivanju ovih smjernica zahvaljujući skali sa svjetlosnim pokazateljem te daje povratne informacije osobama o ispravnom pritisku i brzini kompresije koja se primjenjuje tijkom masaže.

Smanjuje unutarnje ozljede i traume

Kako bi se smanjila vjerojatnost unutarnjih ozljeda i trauma osobe koja se oživljava, Chest-eR je opremljen materijalom koji raspršuje energiju koja je nastala prilikom prekomjernog pritiska na prsa te posebnom troslojnom strukturom koja smanjuje opasnost od prejakog i pogrešnog pritiska čime se osigurava maksimalna učinkovitost srčane masaže.

Reference

CHEST-ER
 
 
 

Povezani proizvodi