Opis proizvoda

Model Fisiotek 3000 GS koristi pokret fleksije i ekstenzije kako bi omogućio mobilizaciju koljena i kuka. Kretanje uređaja temelji se na pravilnom podešavanju duljine bedrene kosti pacijenta, koja je neophodna za pozicioniranje uda. Uređaj je lagan, samo 9,5 kg, kako bi se osigurala najveća upravljivost tijekom uporabe. Mogu se rehabilitirati udovi duljine u odnosu na bedrenu kost pacijenta od 32 cm do 49 cm Uređaj se može programirati pomoću:

Kontrolna konzola;
Ručna programabilna tipkovnica;

Zašto odabrati Fisiotek 3000 GS

  • Fisiotek 3000 je namijenjen za upotrebu u rehabilitaciji za obnavljanje pokreta zglobova u kirurškim i nekirurški liječenim medicinskim stanjima. Stoga je pogodan za potrebe velikog broja pacijenata.
  • Njegov interni softver ima nove programabilne značajke koje su korisne i jednostavne za korištenje za prilagođavanje terapije i promicanje udobnog, postupnog i učinkovitog oporavka pokretljivosti zglobova.
  • Dizajn linije koristi visokokvalitetne materijale, kao što su aluminij i nehrđajući čelik, kako bi se osigurala veća pouzdanost tijekom vremena. Linearni okvir i harmonična struktura modela ugodni su za pacijenta i s povjerenjem.
  • Funkcije START & STOP na daljinsko upravljanje i ručna programabilna tipkovnica (opcija) nude dva načina upravljanja kretanjem uređaja: ove dvije slušalice su zamjenjive i koriste isti konektor.
  • Svaki model linije 3000 opremljen je funkcijom Warm Up koja se može koristiti za zagrijavanje zgloba prije nego što terapija zapravo počne.
 
 
 

Povezani proizvodi