Opis proizvoda

Model Fisiotek 3000 N koristi pokret fleksije i ekstenzije kako bi omogućio mobilizaciju koljena i kuka. Asimetrična struktura okvira omogućuje anatomski ispravan pokret: postavljanje se vrši prema duljini udova pacijenta, mjereno od velikog trohantera do lateralnog malleolusa. Mogu se rehabilitirati udovi duljine od 72 cm do 100 cm. Dodatno, dostupan je dodatak za udove kraće od 72 cm za pružanje rehabilitacijske potpore za udove kratke čak 61 cm. Uređaj se može programirati pomoću:

Kontrolna konzola;
Ručna programabilna tipkovnica;

Zašto odabrati Fisiotek 3000 N

  • Fisiotek 3000 je namijenjen za upotrebu u rehabilitaciji za obnavljanje pokreta zglobova u kirurškim i nekirurški liječenim medicinskim stanjima. Stoga je pogodan za potrebe velikog broja pacijenata.
  • Njegov interni softver ima nove programabilne značajke koje su korisne i jednostavne za korištenje za prilagođavanje terapije i promicanje udobnog, postupnog i učinkovitog oporavka pokretljivosti zglobova.
  • Dizajn linije koristi visokokvalitetne materijale, kao što su aluminij i nehrđajući čelik, kako bi se osigurala veća pouzdanost tijekom vremena. Linearni okvir i harmonična struktura modela ugodni su pacijentu i ulijevaju povjerenje.
  • Funkcije START & STOP na daljinsko upravljanje i ručna programabilna tipkovnica (opcija) nude dva načina upravljanja kretanjem uređaja: ove dvije slušalice su zamjenjive i koriste isti konektor.
  • Svaki model linije 3000 opremljen je značajkom zagrijavanja koja se može koristiti za zagrijavanje zgloba prije nego što terapija zapravo počne
 
 
 

Povezani proizvodi