Opis proizvoda

Model Fisiotek 3000 TS dopušta mobilizaciju zglobova koljena i kuka pomoću pokreta fleksije-ekstenzije, te gležnja pomoću plantarne fleksije i dorzalne fleksije: ova karakteristična značajka čini uređaj jedinstvenim na tržištu u smislu ponuđenih značajki. Sve programabilne funkcije uređaja dostupne su za zglobove kuka i koljena, te za gležanj. Asimetrična struktura okvira omogućuje anatomski ispravan pokret: postavljanje se vrši prema duljini udova pacijenta, mjereno od velikog trohantera do lateralnog malleolusa. Mogu se rehabilitirati udovi duljine od 72 cm do 100 cm: dodatno je dostupan dodatak za udove kraće od 72 cm koji pruža potporu za rehabilitaciju udova kratkih do 61 cm. Uređaj se može programirati pomoću:

Kontrolna konzola;
Ručna programabilna tipkovnica;

Zašto odabrati Fisiotek 3000 TS

  • Fisiotek 3000 je namijenjen za upotrebu u rehabilitaciji za obnavljanje pokreta zglobova u kirurškim i nekirurški liječenim medicinskim stanjima. Stoga je pogodan za potrebe velikog broja pacijenata.
  • Njegov interni softver ima nove programabilne značajke koje su korisne i jednostavne za korištenje za prilagođavanje terapije i promicanje udobnog, postupnog i učinkovitog oporavka pokretljivosti zglobova.
  • Dizajn linije koristi visokokvalitetne materijale, kao što su aluminij i nehrđajući čelik, kako bi se osigurala veća pouzdanost tijekom vremena. Linearni okvir i harmonična struktura modela ugodni su pacijentu i ulijevaju povjerenje.
  • Funkcije START & STOP na daljinsko upravljanje i ručna programabilna tipkovnica (opcija) nude dva načina upravljanja kretanjem uređaja: ove dvije slušalice su zamjenjive i koriste isti konektor.
  • Svaki model linije 3000 opremljen je funkcijom Warm Up koja se može koristiti za zagrijavanje zgloba prije nego što terapija zapravo počne.
 
 
 

Povezani proizvodi