Opis proizvoda

CarePump LITE6 je profesionalni uređaj za izvođenje presoterapije (mehaničke limfne drenaže) kod kuće. Uređaj je jednostavan za korištenje, podržava 6-komorne manžete, ima 6 načina rada koje je razvilo Poljsko društvo za limfnu drenažu i stvara pritisak u rasponu od 20-220 mmHg.

Ova metoda se preporučuje kod mnogih bolesti, uključujući krvožilni i limfni sustav, sportašima radi ubrzanja regeneracije i sprječavanja ozljeda, kao i iz estetskih razloga, npr. za smanjenje celulita.

Pri kupnji CarePump-a LITE6, niste ograničeni potrebom da kupite uređaj u kompletu s manžetama za npr. noge koje vam ne trebaju. Kod nas možete kupiti uređaj i odabrati manžete koje vas zanimaju iz naše široke ponude (za donje udove, gornje udove, trbuh i bokove te manžetu u obliku kratkih hlačica za bokove, stražnjicu i bedra - posebno preporučuje se za estetske primjene).

Uređaj je jednostavan za korištenje i dostupan po pristupačnoj cijeni pa ga s nestrpljenjem biraju privatni korisnici koji cijene udobnost obavljanja limfne drenaže kod kuće.

Značajke

  • Uređaj je akreditiran od strane medicinske organizacije koja udružuje specijaliste u području terapije protiv stagnacije.
  • Praktično podešavanje parametara zahvaljujući velikom 5-inčnom zaslonu i kotačiću.
  • Uređaji imaju 6 načina rada (metode napuhavanja manžeta) koje je razvilo Poljsko društvo za limfnu drenažu.
  • Uređaj omogućuje podešavanje parametara, do 1 mmHg za podešavanje tlaka ili 1 min za podešavanje vremena.
  • Ova funkcija je posebno poželjna u slučaju nekih bolesti i ozljeda. Omogućuje vam da isključite bilo koju komoru iz tretmana (bez pumpanja).
  • Manžete imaju preklapajući ventrikularni sustav koji sprječava povlačenje limfe tijekom postupka, što ga čini učinkovitijim.
  • Tih rad, pogodan za opuštanje, omogućuje slobodan razgovor ili gledanje televizije.
 
 
 

Povezani proizvodi