Opis proizvoda

COMPACT4 podržava 4-komorne manžete, čineći masažu iznimno učinkovitom. Uređaj je namijenjen profesionalnoj primjeni u medicini, rehabilitaciji i biološkoj regeneraciji.

CarePump COMPACT4 je inovativni uređaj za presoterapiju, namijenjen profesionalnoj primjeni u fizioterapiji, kozmetologiji, biološkoj regeneraciji i svim vrstama rehabilitacijskih objekata.

Zahvaljujući inteligentnim funkcijama gradijenta, intervala, zadržavanja, postavljanja individualnog tlaka za svaku komoru u manžeti i mogućnosti programiranja vlastitih algoritama liječenja, COMPACT4 omogućuje prilagodbu parametara potrebama svakog pacijenta.

Ova metoda se preporučuje kod mnogih bolesti, uključujući krvožilni i limfni sustav, sportašima radi ubrzanja regeneracije i sprječavanja ozljeda, kao i iz estetskih razloga, npr. za smanjenje celulita.

CarePump COMPACT4 podržava 4-komorne manžete: donje udove, gornje udove, trbušni i bokovni pojas, te kratke hlače za bokove, stražnjicu i bedra - posebno se preporučuje za estetske primjene). Sve manžete imaju sustav "preklapanja" koji sprječava povlačenje limfe tijekom zahvata.

Značajke

  • EXPERT6 je akreditiran od strane medicinske organizacije koja udružuje specijaliste u području terapije protiv stagnacije.
  • Uređaj ima 6 načina rada koje je razvilo Poljsko društvo za limfnu drenažu.
  • Podešavanje parametara s točnošću od 1 za podešavanje tlaka, vremena tretmana, funkcije zadržavanja, intervala.
  • Mogućnost postavljanja individualnog tlaka u svakoj komori, uključujući i njezino gašenje.
  • Mogućnost postavljanja gradijenta (pada tlaka u sljedećoj pumpnoj komori) u postocima ili u mmHg ili - nakon postavljanja početnog i konačnog tlaka - automatski izračun vrijednosti gradijenta.
  • Mogućnost spremanja do 50 vlastitih programa, od kojih se svaki može sastojati od 20 ciklusa pumpanja različitih komora.
  • Glasovne upute.
 
 
 

Povezani proizvodi