Video

 

Opis proizvoda

CarePump EXPERT8 je inovativni uređaj za presoterapiju, namijenjen profesionalnoj primjeni u fizioterapiji, kozmetologiji, biološkoj regeneraciji i svim vrstama rehabilitacijskih objekata.

Podržava 8-komorne manžete, čineći masažu iznimno učinkovitom. Uređaj je namijenjen profesionalnoj primjeni u medicini, rehabilitaciji i biološkoj regeneraciji. EXPERT8 vam omogućuje da prilagodite parametre potrebama svakog pacijenta.

Ova metoda se preporučuje u slučaju brojnih bolesti, uključujući krvožilni i limfni sustav, sportašima kako bi se ubrzala regeneracija i spriječile ozljede, kao i iz estetskih razloga, npr. za smanjenje celulita. Među algoritmima tretmana, Expert8 ima režim masaže dizajniran za smanjenje celulita.

CarePump EXPERT8 podržava manžete s 8 komora: donje udove, gornje udove, trbušni i bokovni pojas, te kratke hlačice za bokove, stražnjicu i bedra - posebno se preporučuje za estetske primjene). Sve manžete imaju sustav “preklapanja” koji sprječava povlačenje limfe tijekom postupka.

Značajke

  • EXPERT8 je akreditiran od strane medicinske organizacije koja udružuje specijaliste u području terapije protiv stagnacije.
  • Uređaj ima 13 načina rada koje je razvilo Poljsko društvo za limfnu drenažu 
  • Podešavanje parametara s točnošću od 1 za podešavanje tlaka, vremena tretmana, funkcije zadržavanja, intervala.
  • Mogućnost postavljanja individualnog tlaka u svakoj komori, uključujući njezino gašenje.
  • Mogućnost postavljanja gradijenta (pada tlaka u sljedećoj pumpnoj komori) u postocima ili u mmHg ili - nakon postavljanja početnog i konačnog tlaka - automatski izračun vrijednosti gradijenta.
  • Mogućnost spremanja do 100 vlastitih programa, od kojih se svaki može sastojati od 25 ciklusa pumpanja različitih komora.
  • Glasovne upute.
 
 
 

Povezani proizvodi