Video

 

Opis proizvoda

Uređaj PhysioGo.Lite ELECTRO omogućuje odabir terapija na temelju različitih vrsta terapijskih struja koje pomažu u ublažavanju simptoma i liječenju bolesti kao što su: artroza, diskopatija, išijas, neuralgija, prijelomi, akutne i kronične upale živčanih pleksusa i korijena, hematomi, otekline, kontrakture, spastična paraliza i mnoge druge. Odabirom fizioterapijske ordinacije opremljene elektroterapijskim uređajem PhysioGo.Lite ELECTRO, pacijenti mogu biti sigurni da liječnici imaju učinkovita rješenja u području liječenja uni- i bipolarnim strujama, strujama niske ili srednje frekvencije i istosmjernom strujom.

Unaprijed definirani programi liječenja odgovaraju specifičnim bolestima i ozljedama. Zahvaljujući provjerenim metodama terapije i pravilno odabranim parametrima rada moguće je postići najbolje rezultate liječenja.

PhysioGo.Lite ELECTRO može se napajati na baterije, što ga čini izvrsnim izborom za fizioterapeute koji provode terapiju kod kuće ili one specijalizirane za sportsku medicinu. Jedinica je teška manje od 3 kg, a u opcijsku transportnu torbu će stati ne samo uređaj, već i njegov pribor. To je neprocjenjivo rješenje tijekom trening kampova, sportskih okupljanja i u društvenom radu.

Uređaj je opremljen s dva neovisna kanala za liječenje koji omogućuju istodobno liječenje dvaju pacijenata. Zaštita u obliku galvanskog odvajanja osigurava neprekidan rad u oba načina rada i jamči sigurno korištenje uređaja.

PhysioGo.Lite ELECTRO omogućuje rad s unaprijed definiranim terapijskim postupcima, kao i samostalno definiranje parametara liječenja. Uređajem se upravlja pomoću 5-inčnog zaslona u boji s dodirnom pločom. Ugrađena enciklopedija sadrži opise metodologije liječenja određenih bolesti.
 
Također je moguće izraditi vlastiti popis korisničkih programa.

 
 
 

Povezani proizvodi