Opis proizvoda

Sadrži kombinaciju sastojaka posebno usmjerenih na poboljšanje sebo-regulacije, djelujući protiv bakterijskih i gljivičnih patogena i imajući ljekoviti učinak, Pure Complex je najpoželjniji proizvod za ponovno uspostavljanje fiziološke ravnoteže kože sklone aknama.
 

Sastojci

Acnacidol

Acnacidol je jedinstveni spoj usmjeren na ponovnu uspostavu fiziološke ravnoteže u koži sklonoj aknama, što daje izvrsne rezultate za sebo-regulaciju i kao antibakterijsko sredstvo. Sastoji se od 10-hidroksidekanske kiseline (10-HDA), sintetske mio-mimetičke verzije hidroksilne kiseline koja je prirodno prisutna u matičnoj mliječi, sebacinskoj kiselini i 1,10-dekandiolu.

Palmitoyl Tripeptide-8

To je prava neurokozmetika posebno dizajnirana za sprječavanje i poništavanje crvenila i oteklina. Održava i uspostavlja normalan prag osjetljivosti kože.

Sok od lišća aloe Barbadensis

Sok od lišća Barbadensis ima ljekovito djelovanje. Potiče stvaranje fibroblasta i vezivnog tkiva, čime se potiče zacjeljivanje rana i rast procesa oporavka kože. Važno je naglasiti izvanredno djelovanje aloje protiv mnogih uobičajenih bakterijskih i gljivičnih patogena kože i njenu važnost kao antiseptičke moći.

Fitinska kiselina

Fitinska kiselina je prirodni antioksidans, dobivena iz sjemenki žitarica i voća te mekinja prirodnih biljaka. Mnoge zdravstvene dobrobiti PA uključuju njegovu upotrebu za posvjetljivanje kože, hidrataciju i kontrolu sebuma.

Formula također sadrži heptapeptid-10 koji smanjuje svrbež zahvaljujući svom umirujućem djelovanju i hidrolizirani sok od lišća koprive koji djeluje adstrigentno, preporučuje se za pročišćenu, manje sjajnu i manje masnu kožu.

 
 
 

Povezani proizvodi