Opis proizvoda

Sadrži inovativne i vrlo jake sastojke za izbjeljivanje koji djeluju kao inhibitor pigmenta boje, infuzija Whitening Complexa 1 s Jet tehnologijom odmah postiže željeni učinak svjetlijeg, ujednačenijeg tona kože – što poboljšava sesiju po sesiju. Učinkovito uklanja pjege od sunca i staračke pjege, kao i mrlje nastale od ožiljaka. Kombinacija patentiranih spojeva Stay C-VitaminTM i BioWhiteTM čini ovaj proizvod preporučljivim za postizanje ujednačenog svijetlog tena.

Sastojci

Stay C-Vitamin

Whitening Complex 1 sadrži visoku koncentraciju registriranog Stay C-VitaminTM, stabilnog vitamina C koji je otporan na oksidaciju. Ovaj aktivni sastojak istovremeno pruža snažno posvjetljivanje i antioksidativno djelovanje.

Bio-White

Registrirani Bio-WhiteTM uključen u formulu spoj je prirodnih ekstrakata:

  • Ekstrakt Saxifraga Sarmentosa koji djeluje antiradikalno i smanjuje mutagenu moć UV zračenja.
  • Vitis Vinifera koja, s velikom koncentracijom alfa-hidroksi kiselina (uglavnom vinske kiseline), inhibira sintezu melanina. Ekstrakt duda i kapica; oba pružaju protuupalni i posvjetljujući učinak.

Formula također uključuje ekstrakt borovnice i sladića koji dodatno pojačavaju izbjeljivanje kože i pomažu protiv crvenila.