Opis proizvoda

Jetop je najsuvremenija metoda za tretiranje vlasišta na bezbolan i ugodan način, čime se postiže značajno smanjenje stope gubitka kose. S estetskog gledišta, Jetop cilja na bujniju i super sjajnu kosu.

Sastojci

Šipak

Vrlo bogat antioksidansima, šipak revitalizira ispijenu i suhu kosu, te je štiti od onečišćenja iz okoliša i kemikalija. Njegova svojstva doprinose rekonstrukciji i jačanju kose, potiču rast kose i daju joj puniji, svijetliji i sjajniji izgled.

Capixil

Inovativni kompleks biomimetičkih peptida u kombinaciji s ekstraktom crvene djeteline, CapixilTM ciljano djeluje na glavne uzroke gubitka kose, jačajući puniju i gušću kosu. Biochanin A, glavni izoflavon u crvenoj djetelini, modulira kroničnu upalu i djeluje kao antioksidans, ograničavajući oštećenje kože i vlasišta uzrokovano slobodnim radikalima. Rezultat je smanjenje gubitka kose i stimulacija rasta kose.

Redensyl

Poseban spoj biljnih sastojaka koji ciljano djeluje na matične stanice i ljudske fibroblaste iz dermalne papile kako bi potaknuo rast kose i smanjio gubitak kose. RedensylTM povećava rast kose za 214% i ima bolje rezultate od Minoxidila koji je zlatni standard na ovom području.