Opis proizvoda

Hijaluronska kiselina Booster posebno je indiciran u slučaju gubitka hidratacije, čvrstoće i kolagena. Preporuča se dodati infuziju od 2 do 4 ml ovog seruma na kraju kompletnog tretmana, ako je potrebno, za daljnje poboljšanje rezultata.

Sastojci

Hijaluronska kiselina

Kao glavni glikozaminoglikan u koži, hijaluronska kiselina održava svaki aspekt kože stabilnim, zaštićenim i stalno se obnavlja. Ima zadivljujuću sposobnost privlačenja i zadržavanja ogromne količine vlage - povećava sadržaj vlage i revitalizira vanjske slojeve kože tako da koža izgleda i djeluje mekše, glađe i, posebno, blistavo hidratizirana. Trenutačno poboljšava izgled finih linija i bora.

Dipeptid Diaminobutiroil

Aktivni sastojak koji se koristi zbog svoje sposobnosti da inhibira kontrakcije mišića i smanji bore, daje slične rezultate kao botulinum toksin A, ali sa sigurnijim sigurnosnim profilom.

Hidrolizirani protein riže

To je aktivni sastojak koji regulira proizvodnju melanina i godinama se koristi za posvjetljivanje i posvjetljivanje tena. Također sadrži lipoičnu kiselinu, vrlo dobar antioksidans i vitamin B5 koji poboljšava staničnu cirkulaciju.

Mliječna kiselina

Mliječna kiselina je alfa hidroksi kiselina ili AHA. Koristi se za uklanjanje mrtvih stanica kože, posvjetljivanje tamnih mrlja i poboljšanje izgleda finih linija i bora.
Formula je obogaćena proteinima soje, proteinima rižinih mekinja i izomeratom saharida.