Opis proizvoda

Vitamin A+E je multifunkcionalni serum protiv starenja koji potiče obnovu stanica i proizvodnju kolagena, posebno indiciran za kožu oštećenu suncem i osjetljivu kožu. Preporuča se dodati infuziju od 2 do 4 ml JetSolutionTM A+E na kraju kompletnog tretmana za daljnje poboljšanje rezultata.

Sastojci

Vitamin A

Olakšavajući komunikaciju među stanicama, vitamin A potiče stanice koje stare da nastave proces obnove te regeneriraju kolagen i elastin kako bi spriječili pojavu starenja kože, bora i bora. Mala molekularna struktura vitamina A sadržanog u ovoj otopini olakšava njegovo prodiranje u vanjske slojeve kože omogućujući mu da djeluje na popravak nižih slojeva u kojima se nalaze kolagen i elastin.

Vitamin E

Kao superzvijezda antioksidansa, vitamin E smanjuje stvaranje slobodnih radikala od izlaganja UV zrakama, pospješujući proces zacjeljivanja, jačajući funkciju barijere kože, štiteći ravnotežu lipida u barijeri kože i smanjujući transepidermalni gubitak vode. Vitamin E pomaže poboljšati cjelokupni izgled kože, plus smanjuje upalu i potiče proizvodnju novih stanica.

Ekstrakt Thymus Vulgaris

To je ekstrakt dobiven iz lista ili cvijeta biljke majčine dušice. Ima snažna antioksidativna svojstva.

Ulje sjemenki Helianthus Annuus

To je suncokretovo ulje. Nehlapljivo biljno ulje bez mirisa koje se koristi kao omekšivač u kozmetici. Ulje sjemenki suncokreta ima sposobnost obnavljanja i umirivanja kože. Bogat je izvor masnih kiselina koje koža može koristiti, uključujući linolnu kiselinu, i izvrstan je za suhu kožu.

Formula je također obogaćena ekstraktom dunaliella salina, ekstraktom buddleje davidii, lubenice, proteina rižinih mekinja, proteina soje i superoksid dismutaze.