Opis proizvoda

Vitamin B5 preporučuje se kada je potreban rezultat hidratacije i zatezanja. Osim toga, vitamin B5 ima izvanredno obnavljajuće i umirujuće djelovanje, što ga čini poželjnim izborom za upotrebu na osjetljivoj i nadraženoj koži. Preporuča se dodati infuziju od 2 do 4 ml JetSolutionTM vitamina B5 na kraju kompletnog tretmana za daljnje poboljšanje rezultata.

Sastojci

Vitamin B5

Uz izvanredno djelovanje zatezanja i prodiranja, vitamin B5 se lako apsorbira u niže slojeve kada se nanese na kožu, dubinski hraneći i tonizirajući tkiva. Ima visoko hidratantno djelovanje, djeluje kao humektant ubrizgavanjem vode u stanice, zadržavajući vlagu duboko u tkivima. Iz tog razloga i zbog blagog djelovanja na kožu, vitamin B5 često se preporučuje za nadraženu kožu i bore.

Izomerat saharida

Može se vezati za stanice kože stvarajući rezervoar vlage i stalni zaštitni hidratacijski film.

Budleja Davidii

Buddleja Davidii je ekstrakt ljetnog jorgovana ili grma leptira te je dobar sastojak s nekim antioksidativnim i protuupalnim svojstvima. Sadrži između ostalog verbaskozid i izoverbaskozid koji imaju ne samo antioksidativno i protuupalno već i fotoprotektivno djelovanje. Štoviše, sadrži fitosterole, aminokiseline i polisaharide, sve korisne za vlažnost kože.

Formula je također obogaćena: glikozaminoglikanima, proteinom rižinih mekinja, timusom vulgarisom, lubenicom, ekstraktom Dunali ella salina i citrulinom.