Opis proizvoda

JetSolution infuzija vitamina C toplo se preporučuje za posvjetljivanje kože i ublažavanje hiperpigmentacije te sunčanih i staračkih pjega. Također je izvrstan proizvod za mlađu kožu koja pati od akni i odličan antioksidans. Preporuča se dodati infuziju od 2 do 4 ml booster vitamina C na kraju kompletnog tretmana za daljnje poboljšanje rezultata.

Sastojci

Vitamin C

Oksidativni stres nastaje kada tjelesne stanice pretrpe trajno oštećenje zbog visoko reaktivnih čestica poznatih kao slobodni radikali. Sadržani u sunčevoj svjetlosti i elementima u atmosferi, slobodni radikali neprestano djeluju na tijelo, stvarajući mikroskopske količine štete. S vremenom se ta oštećenja nakupljaju, što dovodi do razvoja znakova starenja. Jedna od ključnih prednosti vitamina C je njegova sposobnost ograničavanja oksidativnog stresa. Vitamin C igra ključnu ulogu u održavanju normalne zrele mreže kolagena, posvjetljuje tamnu kožu, poboljšava mrlje i kontrolira stvaranje senilne keratoze.

Ekstrakt ploda lubenice

Ovaj biljni ekstrakt, poput većine vrsta dinja, bogat je izvor antioksidansa, uključujući likopen. Biljke lubenice proizvode otopljene tvari koje štite stanice od suše, topline i UV-zraka mehanizmom zaštite DNK. Poboljšava izgled ostarjele i kože pod stresom, daje izgled mlađe, regenerirane kože. Smanjuje pojavu crvenila kože nakon UV zračenja.

Ekstrakt Dunaliella Salina

Bogat je izvor beta-karotena i ima snažna antioksidativna svojstva.

Citrulin

To je organski spoj i aminokiselina koja je vrlo prisutna u kori lubenice. U kozmetici ovaj sastojak uglavnom djeluje kao sredstvo za regeneraciju kože s potencijalnim antioksidativnim djelovanjem i bora.