Opis proizvoda

Anthéa predstavlja inovativni uređaj koji koristi neinvazivnu i tehnologiju bez frekvencija, posebno dizajniran za stručnjake u području ljepote. Pomaže u postizanju vitkijeg, čvršćeg i zdravijeg tijela.

QMD® Anthéa kombinira krioterapiju i termoterapiju s 2 ergonomska ručna aplikatora, od kojih svaki može dostaviti hladnoću i toplinu: ravni aplikator za veće površine i zakrivljeni aplikator za tretmane oko očiju i nosa.

Anthéa nudi sljedeće opcije tretmana:

  • Krioterapijski učinak (hipotermija između -12 °C i +15 °C): Izaziva vazokonstrikciju, što pozitivno utječe na uklanjanje viška tekućine iz tkiva.
  • Termički učinak (hipertermija od +30 °C do +45 °C): Pozitivno djeluje na cirkulaciju krvi, metabolizam i opskrbu kisikom tkiva te omogućuje opuštanje mišića.
  • qmd® Trilevel (primjena topline, hladnoće, topline): Jedinstvena značajka qmd-a koja vam omogućuje postizanje posebno dobrih rezultata u smanjenju masnoća.
  • Kontrastna terapija: Naizmjenična primjena topline i hladnoće ima revitalizirajući, drenažni i relaksirajući učinak na mišiće

Uređaj se ističe kao napredno rješenje koje pruža raznolike terapijske opcije bez invazivnih postupaka, omogućujući stručnjacima u području ljepote da postignu željene rezultate za svoje klijente.

 
 
 

Povezani proizvodi