Video

 

Opis proizvoda

Funkcionalnosti QMD® Sélene uključuju:

Krioterapija i termoterapija: Sélene omogućuje generiranje krioterapijskog efekta s rasponom temperature od -10 °C do +15 °C te termoterapijskog efekta s rasponom temperature od +30 °C do +42 °C.

QMD Trilevel®: Ova tehnologija omogućuje primjenu toplog, hladnog i kombinaciju toplih i hladnih tretmana, pružajući višestruke terapijske beneficije.

Kontrastna terapija: Sélene omogućuje naizmjeničnu primjenu toplih i hladnih tretmana radi postizanja optimalnih rezultata.

Programi: Korisnicima je omogućeno jednostavno biranje između otvorenog modaliteta, koji omogućuje odabir specifičnog terapijskog učinka, ili korištenje unaprijed postavljenih programa koji su prilagođeni muškarcima i ženama.

QMD® Sélene pruža sveobuhvatan pristup estetskom tretmanu, omogućujući korisnicima da postignu željene rezultate uz visoku razinu udobnosti i praktičnosti.

Tretmani Sélene uređajem predstavljaju rješenje za žene i muškarce svih dobnih skupina, pruža niz terapijskih beneficija za poboljšanje cirkulacije, metabolizma i opskrbe tkiva kisikom. Primjena toplih i hladnih efekata može imati različite učinke na mišiće i tkiva, uključujući opuštanje, toniranje i učvršćivanje.

Specifične koristi primjene uključuju:
Za žene:
Lice i vrat: Smanjenje starenja stanica, lifting lica, tretman akni i smanjenje bora.
Dekolte: Podizanje dekoltea, smanjenje bora i duple brade.
Bokovi: Smanjenje viška masnog tkiva, toniranje, učvršćivanje, mršavljenje, drenaža i tretman celulita.
Noge: Smanjenje viška masnog tkiva, toniranje, učvršćivanje, drenaža, mršavljenje, tretman celulita i opuštanje mišića.

Za muškarce:
Ramena: Smanjenje viška masnoće, toniranje, učvršćivanje.
Ruke: Smanjenje viška masnoće, toniziranje, učvršćivanje, drenaža.
Trbuh: Smanjenje viška masnoće, toniranje, učvršćivanje.
Prsa: Toniranje, učvršćivanje.

Uređaj Sélene se ističe kao sveobuhvatno rješenje koje ne samo da djeluje na estetiku tijela, već također pruža koristi za zdravlje i dobrobit, potičući gubitak masnog tkiva i toniranje kože i mišića.

 
 
 

Povezani proizvodi