Video

 

Opis proizvoda

Laserska terapija opremljena je s 3 valne duljine od 808, 1064 i 1120nm. Snaga lasera iznosi 24W. Nadalje, 3 valne duljine mogu se individualno kontrolirati što omogućuju preciznije i dublje tretmane. Također, ovisno o terapijskim zahtjevima, omogućuje distribuciju energije u kontinuiranom, pulsirajućem i superpulsnom načinu rada, kao i ekskluzivnom qmd® harmoničnom pulsiranju. Kod laserske terapije možete odabrati program terapije prema indikaciji, prema području liječenja ili prema individualnim postavkama. 

Još jedna zanimljiva karakteristika laserske terapije kod ovog uređaja je valna duljina od 1120 nm, koja prvenstveno djeluje na serotonin, dopamin (neurotransmiter boli) i na supstancu P (neuropeptid).

S opcijom krio-termalnog modula možete kombinirati krioterapiju, dijatermiju i kontrastnu terapiju® (koja vam omogućuje pojačavanje protuupalnih, anti-edemskih, mio-relaksantnih i analgetskih učinaka).

Uređaj se isporučuje s upravljačkom jedinicom, 10,1″ zaslonom u boji osjetljivim na dodir i intuitivnim korisničkim softverom. Također, uređaj je opremljen USB i Ethernet priključkom, kako bi se omogućila daljinska pomoć i ažuriranje softvera bez potrebe odnošenja uređaja na servis.