Promijenjena lokacija radionice!

Promijenjena lokacija radionice!

Promijenjena lokacija radionice!
Poštovani,

obavještavamo Vas kako je lokacija održavanja radionice “Bezbolni udarni val i TECAR” promijenjena.
NOVA LOKACIJA: Hotel Admiral, Rudeška cesta 140, Zagreb

Podsjećamo,
donosimo vam BESPLATNU radionicu bezbolnog udarnog vala i TECAR-a:
KLINIČKA ISKUSTVA U OSTEO-ARTIKULARNIM BOLESTIMA I MIŠIĆNO-TETIVNIM PATOLOGIJAMA S WINFORM MEDICINSKIM UREĐAJIMA (LIJEČENJE KRALJEŽNICE, RAMENA, KOLJENA, GLEŽNJA, LAKTA). MEDICINSKA PROCJENA I DIJAGNOZA.

Predavač: Michele Rossi
Datum: 1.2.2020.
Vrijeme: 09:00 – 15:00

Prijave: www.initiumeducation.com/prijava

Predavanje će biti usredotočeno na bezbolne piezoelektrične SHOCKWAVE i TECAR uređaje. Piezoelektričnii uređaj SHOCKWAVE je patentirani uređaj. Također, to je jedina fokusirana soundwave oprema, potpuno bezbolna, koja omogućava varijacije u broju i dubini snage mjerene energije u Joule-u (J).
TECAR terapija danas postaje jedna od vodećih terapija u svijetu sportske medicine i fizioterapije. TECAR uređaji aktiviraju proces endogene elektrostimulacije tkiva. Potiče porast temperature koja aktivira metabolički sustav i uključuje glavne procese staničnog metabolizma. Tijekom radionice dotaknuti ćemo dva zanimljiva područja: bolove zgloba i mišičnu bol.

O predavaču:

Michele Rossi, rođen je 1959. godine u Veneciji. Diplomirao je na studiju fizikalne terapije i rehabilitacije u Padovi. Tijekom svoje dugogodišnje karijere radio je kao predavač na nekoliko europskih sveučilišta, kao znanstveni savjetnik za proizvođače medicinskih uređaja te je ujedno i vlasnik Privatne prakse za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju sa sjedištem u Veneciji. Također, Michele Rossi istovremeno surađuje sa više privatnih klinika na području talijanske regije Veneto kao znanstveni suradnik, demonstrator i predavač. Njegovo područje interesa je primjena radiofrekvencijske odnosno tecar terapije, laserske terapije, terapije udarnim valom u sportskoj i estetskoj medicini te fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji.

Sažetak radionice:

1. Bezbolni piezolektrični udarni val i Tecar: pregled uređaja i njihovih fizioloških interakcija s ljudskim tijelom
2. kisik-ozon i transdermalni prijenos.
3. Protokoli i praktična primjena
4. Bibliografija, studije i istraživanja

Pulsus Medical d.o.o.

Tel: +385 1 66 26 546
Mob: +385 99 5333 221
Mob: +385 98 9087 527
Mob: +385 91 907 2043

Email: info@pulsusmedical.hr

Pon do Pet : 08:00 do 16:00 h

Kontaktirajte nas