Naša partnerska tvrtka Pulsus Savjetovanje za Vas prati aktualne natječaje i natječaje u najavi na koje se krajnji korisnici (trgovačka društva, ustanove, privatne prakse i specijalističke ordinacije) iz zdravstvenog sektora mogu prijaviti kako bi im se omogućilo financiranje i sufinanciranje nabave medicinskih uređaja i opreme za obavljanje njihove osnovne djelatnosti, marketinških sredstava te edukacija.

Također, ukoliko namjeravate aplicirati na natječaje iz domene EU fondova, nacionalnih programa ili druge s nekim od Vaših projekata za nabavu medicinske opreme i uređaja, naš tim stručnjaka za Vas priprema, prijavljuje i provodi projekte koji se financiraju i sufinanciranju iz istih.

Nadalje, za potrebe provedbe projekta u financijskoj perspektivi Europske unije 2014. – 2020. te za buduće programsko razdoblje, u skladu s nacrtima Operativnih programa, izrađujemo projektnu dokumentaciju te pružamo usluge poslovnog savjetovanja i tehničke podrške u izradi dokumentacije za potrebe svih vrsta projekata.

Projektna dokumentacija obuhvaća izradu dokumenata kao što su poslovni planovi, investicijske studije, studije izvodljivosti, sažetke projekata, detaljni opisi projekta, metodologija provedbe projekta, proračun projekata i sl.

Ovim putem, pozivamo Vas da nam se slobodno obratite sa Vašim projektnim idejama.

 
Kontaktirajte nas
 
  Usluge - Sve