Video

 

Opis proizvoda

GENU LINE ISO je pasivni izokinetički dinamometar koji radi u koncentričnom i izometrijskom načinu rada i omogućuje izvođenje izotoničnih i hidrodinamičkih vježbi. 

Uređaji Genu Line posebno su razvijeni za procjenu i oporavak zgloba koljena. Zahvaljujući uređajima, pokret se izvodi konstantnom brzinom u kojoj se otpor prilagođava kako bi se suprotstavio sili kojom djeluje korisnik. Rezultat je maksimalna kontrakcija mišića koja se nastavlja tijekom cijelog trajanja vježbe i proteže se na sve stupnjeve zglobova. Kako bi se potaknula bolja mišićna stimulacija, Genu Iso nudi i druge modalitete vježbanja uz glavni izokinetički:

  • Izotonični i hidrodinamički modaliteti simuliraju konstantan otpor
  • Izometrijski modalitet sigurno trenira i mjeri snagu, dok je pasivni modalitet posebno pogodan za rane faze rehabilitacije

Osim toga, uređaji Genu Line Iso posebno su učinkoviti za liječenje traumatologije zglobova, postoperativnu njegu i za obuku zdravih osoba te su posebno prikladni za predviđanje ozljeda i post-rehabilitacijske kontrolne testove. Jednostavnost korištenja i usmjerenost na zglob koljena čine uređaje fleksibilnim alatom kako u sportu tako i u rehabilitaciji.

 
 

Standardni pribor

  • izokinetička jedinica sa sjedalom
  • poluga koljena
 

Dodatni pribor

  • poluga protiv smicanja
 
 

Povezani proizvodi